Luk

Braga-back vil undgå overraskelser mod BIF

| Europa League | 1 kommentar

Infoboks

Braga - Maritimo
Primeira Liga (23/09)
bet365 1,36 4,75 9,50
NordicBet 1,36 4,85 8,00
Oddset 1,35 4,90 8,00

Braga-venstrebacken Nuno Sequira vil undgå fodboldens overraskelser i aftenens Europa League-opgør mod Brøndby, som har et stort resultat at hente.

Sidste torsdag vandt portugisiske Braga med 4-2 på Brøndby Stadion i Europa League-kvalifikationen, og derfor skal værterne torsdag aften forsøge at undgå de store overraskelser, som fodbolden kan finde på at give.

Det sagde Bragas venstreback Nuno Sequira på pressemødet forud for kampen.

- Det vigtigste er uden tvivl, at vi går videre til næste runde. Det kommer til at blive en svær kamp, og Brøndby har et godt hold, som vi havde problemer med i den første kamp, så vi er nødt til at gå til kampen for at vinde den, sagde han og fortsatte.

- Vi ved, at fodbold er fuld af overraskelser, og vi ønsker ikke at blive overrasket. Vi har en god fordel, men det garanterer os ingenting. Vi er nødt til at komme til kampen og ville gå efter sejren.

Braga-forsvareren beskrev også sin danske modstander.

- Det, der blev vist i den første kamp, var, at Brøndby har et direkte og fysisk spil, så vi er nødt til at stå kompakt og tæt sammen for ikke at tillade dem deres spil. Vi skal nyde at have bolden, være dynamiske og gøre det svært for dem.

Kampen fløjtes op klokken 20.45.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Bangfire 11:10          
Brøndby har et godt hold, som vi havde problemer med i den første kamp
, men heldgvis også en rigtig dårlig bagkæde...

Tænk hvad det kunne blive til, hvis vi kunne forsvare!?!
Lørdag 21. september