Luk

Braga strøg til tops i FCM's pulje efter sejr

| Europa League | 5 kommentarer

Infoboks

Braga - Ludogorets 4-2
Europa League Gruppe F
25' 1-0 Al Musrati
33' 1-1 Pieros Sotiriou
37' 2-1 Iuri Medeiros
40' 3-1 Wenderson Galeno
73' 4-1 Mario Gonzalez
79' 4-2 Igor Plastun

Braga topper nu FC Midtjyllands gruppe i Europa League, da de torsdag formåede at slå Ludogorets med 4-2, hvor Pieros Sotiriou blandt andet kom på tavlen for gæsterne.

I FC Midtjyllands gruppe var Braga og Ludogorets også i kamp torsdag aften, hvor resultatet kunne få en afgørende betydning for midtjydernes videre færden i europæisk sammenhæng.

Inden opgøret havde Braga på andenpladsen nemlig fire point ned til FC Midtjylland, mens Ludogorets var plantet i bunden af puljen med et enkelt point.

Værterne fra Portugal kunne dermed tage et stort skridt mod et videre avancement fra gruppen, og de formåede da også at bringe sig i front, da Al Musrati gjorde det til 1-0 til Braga.

Her udspillede Braga fuldstændig Ludogorets’ defensiv med hurtige afleveringer, hvor den til sidste endte hos Musrati, som bragede den ind i netmaskerne fra distancen.

Gæsterne fra Bulgarien formåede dog at svare igen syv minutter senere, da Pieros Sotiriou udlignede til 1-1.

Her modtog den tidligere FC København-angriber bolden på kanten af en offside, hvor han efterfølgende tog bolden med sig ind i feltet og chippede den let og elegant over Bragas Matheus.

Braga viste klassen

Målet fik dog en negativ betydning for Ludogorets, da Braga nu skruede op for tempoet og scorede hele to mål på blot tre minutter inden pausen. 

Først var Iuri Medeiros på pletten, inden Galeno gjorde det til 3-1 efter en genial assist fra Ricardo Horta.

Her modtog Horta bolden på kanten af feltet, hvor han spillede den videre med hælen i luften til Galeno i feltet, som uden problemer kunne sende Braga til pause med en føring på 3-1.

Efter pausen fortsatte Braga-dominansen, og de formåede da også at gøre det til 4-1 og dermed lukke opgøret.

Med 17 minutter tilbage af opgøret viste Mario Gonzalez målnæsen frem, da han opsamlede en tilbagelægning fra en Ludogorets-spiller, og så kunne han storme ned mod målet og sikkert gøre det til 4-1.

Ludogorets fik dog pyntet på resultatet til sidst, da Igor Plastun reducerede til 2-4 med 11 minutter tilbage, men scoringen kom alt for sent.

Braga vandt dermed opgøret med 4-2, og de stryger nu til tops i FC Midtjyllands gruppe, hvor de nu står noteret for ni point efter fire runder i Europa League.


Af Raymund Nelausen

5 kommentarer

KB87 23:16          
det kan fcm da kun være glade for, det har jo nærmest sikret dem europæisk fodbold efter nytår, så tillykke med det. + sejren selvfølgelig i dag. i kan sagtens blive 2´er i gruppen så forhåbentligt bliver der gået efter det.
VIF57 05:46          
Lækkert af stærke Braga :)
Kimbkristensen 07:20          
Så må der satses stort på 3 point mod Braga hjemme næste gang, før udekampen mod Ludogorets.
De kan sikkert spille helt frit mod FCM, da de nok ikke har nogen chance for 3. pladsen alligevel, efter deres næste kamp mod røde stjerne.

Selvfølgelig håber jeg da på, at Ludogorets kan overraske og tage point fra røde stjerne.
Men så kan det hænge på Braga, at vinde deres sidste kamp mod røde stjerne.
Og hvis de alligevel skulle være sikret at gå videre på 1. pladsen pga en sejr ude over FCM og Ludogorets overrasker mod røde stjerne, så kan det være, de ikke spiller på 100% og måske stiller med en mindre god start 11´er.

Det ser stadig svært ud, set med FCM-briller
NAsMaR 14:08          
Hvad ser svært ud? Ludogorets vinder nok ikke over røde stjerne og hvis de gør har de 4 point og FCM kan stadig afgøre det i sidste kamp.

Så den plads som 3´er er da ikke vildt urealistisk. Det er selvfølgelig ikke sikkert, men de kan da selv afgøre det nu.
(u)tilfreds 14:26          
Braga 9
Røde Stjerne 7
FCM 5
Ludogorets 1

FCM-Braga
Ludo-Røde Stjerne

Ludo-FCM
Braga-Røde Stjerne

FCM skal da gå efter at vinde hele lortet.. De åbner puljen fuldstændigt hvis de vinder næste kamp..

1. pladsen kan endda nås, såfremt Braga og Røde Stjerne spiller uafgjort i den sidste kamp..
Mandag 24. januar