Luk

Braithwaite før El Clasico: Vi kan lugte guldet

| La Liga | 8 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
Copa del Rey (17/04)
Oddset 5,40 4,30 1,58
bet365 5,25 4,20 1,60

Martin Braithwaite drømmer om at vinde sit første mesterskab, og danskeren siger før rivalopgøret mod Real Madrid, at FC Barcelona kan lugte guldet.

Ekstremt vigtige point er på spil, når Real Madrid og FC Barcelona lørdag aften brager sammen, for begge klubber har i den grad mesterskabet inden for rækkevidde.

I skrivende stund fører Atletico Madrid La Liga med et enkelt point ned til Barca og tre til Real, og i den catalanske lejr er der stor tro på guldet.

Det fortæller Martin Braithwaite til TV 2 Sport.

- Der er et mesterskab på spil, og vi kan lugte guldet. Det vil vi arbejde sindssygt hårdt for, så motivationsmæssigt er der ikke nogen forskel overhovedet til den her kamp. Den er det samme, som var det et fyldt stadion, siger Braithwaite til TV 2 SPORT.

Danskeren har endnu til gode at vinde et mesterskab i sin karriere, men han satser på, at det er anderledes om et par måneder.

- I den her sæson håber jeg på, jeg kan vinde mit første, og det er det, jeg arbejder sindssygt hårdt for. Men jeg ved, at det nok skal komme, siger Martin Braithwaite.

Braithwaite har tidligere spillet i Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough, Bordeaux og Leganes, inden han i februar 2020 skiftede til Barcelona og skrev kontrakt til 2024.


Af Martin Schmidt
Lørdag 17. april
Fredag 16. april