LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Braithwaite indkaldt som Nicolai J-gardering

| VM | 7 kommentarer
Nicolai Jørgensen: Jeg synes ikke, vi spiller godt
Lars Jacobsen og Bischoff vurderer historiens tre bedste FCK-angribere
Hvem var bedst og værst mod Irland? Arnesen og Povlsen uddeler stjerner
Eriksen om Danmarks chancer for at gå videre: Det er 50/50
Kasper Schmeichel om banen i Parken: Det minder mig om min tid, da jeg spillede 4. division
Simon Kjær: Vi kan godt acceptere 0-0
Braithwaite indkaldt som Nicolai J-gardering
Foto: Middlesbrough
Martin Braithwaite er hentet ind som gardering for Nicolai Jørgensen, der i dagens kamp for Feeyenoord beskadede sin hånd.

Middlesbroughs danske angriber, Martin Braithwaite, støder tirsdag til landsholdslejren, da han er indkaldt som gardering for den skadede Nicolai Jørgensen, der er tvivlsom.

Det oplyser DBU her til aften på deres Twitter-profil.

- Braithwaite møder allerede ind i landsholdslejren tirsdag, som gardering for Nicolai Jørgensen. Jørgensen møder ligeledes ind til undersøgelse, skriver DBU.

Nicolai Jørgensen pådrog sig et brud under dagens kamp mod ADO Den Haag, men spillede dog hele kampen færdig.  

Stream Schweiz – Danmark på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Frederik Hvillum

7 kommentarer

LeTiss 22:56          
Forstærkning
BoroDane 23:23          
Fortjent. Var igen i dag bedste mand for Boro og lagde flot op til kampens eneste mål. Han spiller til dagligt med både irernes målmand og højre back, så dem kender han fint og det kan måske bruges. Især Christie på højre back er enormt offensiv og det skal vi forsøge at udnytte.
DaveEricGrohl 00:14          
Sådanne vigtige landskampe senere i denne uge er noget man lever og ånder for som fodboldspiller. Mon ikke Nicolai finder en måde at blive klar på
haraltidret 00:24          
Hvis Nicolai Jørgensen har et brud i håndleddet bliver han næppe klar til de kommende landskampe. Men som Borodane også skriver er Braithwaite heldigvis i god form for tiden og er vant til den britiske spillestil, så det er måske ikke så skidt at få ham med i truppen.
DaveEricGrohl 00:35          
Mjaeh, der er ingen af os der aner hvor slemt bruddet er, formoder man kan spille med noget beskyttende hvis det ikke er så slemt. Jeg vil under alle omstændigheder gerne have Jørgensen og Bendtner med i så vigtig en kamp, Nicolai har jo været med i hele kvalen og gjort det fint.
LeTiss 06:55          
Braithwaite blev efterudtaget i stedet for Dolberg. Betyder det, at Jørgensen var tiltænkt en fløjplads og Bendtner i angrebet? Jeg tror det.
Eiskalt30 09:02          
Braithwaite blev efterudtaget i stedet for Dolberg. Betyder det, at Jørgensen var tiltænkt en fløjplads og Bendtner i angrebet? Jeg tror det.
Det kunne godt tyde på at det var tilfældet.
Og så tror jeg slet ikke Dolberg på nuværende tidspunkt er aktuel til A-landsholdet, han har brug for en succesoplevelse for at få selvtilliden op igen og den får han nok nærmere på U-21.
Tirsdag 19. marts