Luk

Braithwaite inspirerer AGF'er med udløb

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Jakob Ankersen fortæller til B.T., at han ser lyst på den særprægede situation, der hersker i hans fodboldliv i øjeblikket.

Til sommer har Jakob Ankersen kontraktudløb i AGF, og hvis det ikke lykkes at genoptage Superligaen inden da, har den 29-årige kantspiller optrådt for sidste gang i AGF-trøjen – medmindre han forlænger.

Situationen er dermed særdeles delikat, men Jakob Ankersen fortæller i et interview med B.T., at han prøver at se lyst på situationen.

Han inspireres eksempelvis af, at Martin Braithwaite helt ekstraordinært endte hos FC Barcelona.

- Jeg prøver at psyke mig selv til at sige, at det kan åbne nogle døre. Ikke for at sammenligne med Braithwaites transfer, men i den dur, hvor der er nogle specielle ting, der gør, at noget kan lykkes. Jeg kan håbe, at det kan gå den vej, og det er ikke for at snakke om Barcelona, siger han til B.T.

Jakob Ankersen kender Martin Braithwaite fra deres fælles tid i Esbjerg fB.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

22 kommentarer

Zhalskov 06:44          
Og det er ikke engang 1. April. Er du gal en selvindsigt.
tintinsoldat 06:47          
Tag en håndfuld Corona med til kontraktforhandlingerne
Lemieux66 07:21          
Tror der bliver behov for noget med nogle flere %´er og formentlig også noget der kan skydes ind i venerne på de fodboldbosser, der skal overtales til at kaste ærlig mønt efter ham på ugentlig el. Månedligt basis. Men igen alt er muligt i fodbold. Selv Verhagen kunne få kontrakt, så imponerer mig faktisk ikke så meget mere.
Snigskytten 07:22          
Har han da ikk ret i det han siger ??? Grundet ingen transfor, kan det da netop være, der dukker nogen andre muligheder op...
Lemieux66 07:24          
Jo han har fuldstændig ret. Han går den civile vej, da ingen skriver med ham er mit bud.
Bek 07:27          
Enig Snigskytten

Det at han har kontraktudløb kan give ham nogle muligheder, som han ellers ikke ville have, da der ikke skal bruges penge på et køb.
Top1206 08:21          
Når AGF ikke har forlænget med ham, så synes de nok at de kan vente, så han enten smutter eller kommer længere ned i løn. Selvfølgelig kan der være klubber i DK, Holland, Frankrig, Spanien som er kæmpe presset økonomisk efter denne omgang corona, så det er ekstra attraktivt at kunne hente en spiller uden transfer. På sine gode dage er Ankersen da en stærk spiller..
Fredag 3. april