LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Braithwaite-kasse hjalp Bordeaux til sejr

| Ligue 1 | 1 kommentar
Braithwaite-kasse hjalp Bordeaux til sejr
Foto: Bordeaux
Martin Braithwaite scorede 1-0-målet for Bordeaux, der vandt 3-1 på udebane mod Montpellier. Lukas Lerager assisterede Bordeaux' mål til 2-0. 

Inden kampen mod Montpellier lå Bordeaux nummer 12 i den franske Ligue 1. Klubben havde syv point op til femtepladsen, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson.

Hjemmeholdet fra Montpellier lå nummer syv, så der var meget på spil for begge hold i jagten på femtepladsen og pladsen i næste sæsons Europa League.

Både Lukas Lerager og Martin Braithwaite var i startopstillingen for Bordeaux, og efter bare ni minutter indtog sidstnævnte en hovedrolle i kampen. 

Et hjørnespark fra højre side blev headet mod bagstolpen af brasilianske Pablo, og her dukkede den krølhårede dansker op og pandede Bordeaux foran 1-0. 

Målet var Braithwaites første i Bordeaux-trøjen efter han i vinters skiftede til det franske på en lejeaftale fra engelske Middlesbrough. 

Efter scoringen forsøgte hjemmeholdet at komme tilbage i kampen, men resten af halvlegen endte uden scoringer, og derfor var Bordeaux foran 1-0 ved pausen. 

Kort inde i anden halvleg ville kampens anden dansker også lege med. 

Lukas Lerager slog en meget præcis aflevering på tværs af banen, og den opfangede den 21-årige angriber Francois Kamano. Han lavede en flot tæmning med brystet og sparkede efterfølgende læderet i det lange hjørne.  2-0 til udeholdet fra Bordeaux. 

Mod slutningen af kampen lukkede Bordeaux kampen til 3-0. Målet faldt i kampens 78. minut, og det var franske Soualiho Meite, der let kunne sende bolden i nettet efter en flot Bordeaux-kontra. 

Montpellier forsøgte at pynte på resultatet i slutningen af kampen, og i kampens 88. minut lykkedes det. Ellyes Skhiri scorede målet til 1-3. 

I overtiden fik hjemmeholdet mulighed for at komme endnu nærmere et resultat, men Souleymana Camara brændte straffesparket, og dermed sikrede Bordeaux sig en vigtig udesejr på 3-1 over Montpellier. 

De tre point betyder, at Bordeaux spiller sig op på tiendepladsen - blot fire point fra den femteplads, der giver adgang til Europa League. Både Martin Braithwaite og Lukas Lerager spillede hele kampen for Bordeaux.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts