LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Braithwaite: Nations League er som kvalkampe

| UEFA Nations League B | 7 kommentarer
Kjær efter Østrig-sejr: De nye gør et fantastisk stykke arbejde
Povlsen og Jacobsen om Pierre-Emile Højbjergs landsholdsfravær: Der må ligge noget mere bagved
Tilfreds Schmeichel: Vi dominerer på chancer og på bolden
Højbjerg efter comeback på landsholdet: Ting kommer i perspektiv, når man ikke er så meget med
Lars Jacobsen om Højbjergs præstation: Det var en voksen indsats
Hariede om Højbjerg: Han er blevet en voksen og disciplineret mand
Braithwaite: Nations League er som kvalkampe
Foto: Getty Images
For landsholdets Martin Braithwaite er der ikke stor forskel på opgørene i Nations League og de almindelige kvalifikationskampe.

UEFA's nye Nations League er ikke blevet lige godt modtaget alle steder, men landsholdet tager ifølge angriberen Martin Braithwaite opgaverne meget seriøst.

- Vi tager Nations League meget alvorligt. For mig er det lige som en kvalkamp. Vi kan bruge det i de fremtidige kvalifikationer (seedingsmæssigt, red), og vi vil også meget gerne op i A-gruppen, så der er masser på spil.

- Se bare på de store nationer, der ikke kom med til VM. Ingen kan tage det roligt længere. Alle kampe skal tages seriøst, siger Braithwaite til bold.dk med henvisning til, at der også er EM-billetter på spil i Nations League.

Braithwaite forventer at skulle op mod en flok revanchelystne irere i lørdagens opgør i Dublin.
.
- Folk regner måske med, at det er en sikker sejr, men jeg tror, det bliver en svær kamp. De er uden tvivl motiveret af det store nederlag til os, men også måden, som de tabte til Wales på.

- Jeg forventer, de kommer flyvende og sultne ud til kampen Vi er nødt til at være 100 procent klar på opgaven, ellers kan det godt gå galt, for de kommer med lyn og torden.

- Det er jeg ikke i tvivl om, siger Braithwaite, der kender den irske keeper Darron Randolph og højrebacken Cyrus Christie fra Middlesbrough:

- Det var egentligt været okay mellem os siden november. Jeg har da stukket lidt dem engang i mellem, men de har nu taget det meget pænt, siger Braithwaite med et smil.

Irland og Danmark dyster fra klokken 20.45 dans tid.

mikael@bold.dkSe alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

Luffen 10:43          
Eriksen gjorde den store forskel sidst.
Nu må vi se, hvad resten af holdet kan præstere uden ham
Mathews 12:22          
Selvfølgelig er det ikke det samme som kval-kampe, kom dummere. De største nationer er for længst kvalificeret, når Nations League skal afgøres.
Mowgliii 12:55          
Er alle hold store nationer?

For nationer som Danmark, og de resterende "midter-/bundhold", som ikke er garanteret en plads ved en slutrunde, er det da ligesom kvalkampe, hvis det er noget som kan kvalificere dem..

Hold da fest for en kommentar, man fristes næsten til at citere hans egen "kom dummere".
( O ) 13:11          
Mathews kan ikke læse

Der står i artiklen at der ER forskel.
For landsholdets Martin Braithwaite er der ikke stor forskel på opgørene i Nations League og de almindelige kvalifikationskampe.
Mathews 14:23          
Jeg kan sagtens læse, tak. Det har jeg dog ved flere lejligheder været i tvivl om, om du kan.

En overdrivelse der vil noget at påstå, at der ikke er stor forskel på regulære kval-kampe og Nations league. Muligt den betyder noget for de mindre nationer, men for de øverst rangerede hold er det jo intet andet end venskabskampe. Hvis man som internationalt top 10 hold skal bruge en playoff-plads for at kunne kvalificere sig, så har man ikke noget at gøre ved et EM eller VM IMO.
( O ) 14:41          
Det er da en overdrivelse eller tilsnigelse. Det er da klart, men det er jo også for at tale projektet op.

men for de øverst rangerede hold er det jo intet andet end venskabskampe. Hvis man som internationalt top 10 hold skal bruge en playoff-plads for at kunne kvalificere sig, så har man ikke noget at gøre ved et EM eller VM IMO.
Det er jo ikke nogen pointe, hvad er meningen med sådan en kommentar?
BoroDane 15:48          
Det giver ingen mening hvad du siger Matthews. men for et hold som Danmark, Irland ja alle hold i gruppe B og længere ned er det da en fremragende mulighed det her og det skal de selvfølgelig tage seriøst.

For de allerstørste hold som Frankrig, Spanien og Tyskland er det nok næppe så interessant men det ændrer jo ikke ved at et hold som Danmark har en god mulighed for kvalifikation. Hvis vi nu havner i en kval pulje med Spanien så vil vi nok være pænt tilfredse med mulighed for at kvalificere sig direkte via Nations League. At mene det et ligegyldigt tegner næsten et billede af, at du ikke ved hvad det drejer sig om.
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts