Luk

Braithwaite nettede i sidste Leganes-test

| International | 0 kommentarer
Highlights: Celta Vigo - Real Madrid (La Liga)
Braithwaite nettede i sidste Leganes-test
Foto: Getty Images

Martin Braithwaite og Leganes vandt 3-1 over Albacete i en testkamp, hvor danskeren scorede første mål. Pione Sisto og Celta Vigo tabte 1-2 til Lazio.

Martin Braithwaite og Leganes stod lørdag aften over for sidste testkamp, inden La Liga-sæsonen begynder om en uge, hvor Osasuna kommer på besøg.

Modstanderen i sidste test var Albacete, og den danske angriber fik vist, at han stadig har målnæsen intakt, efter han er skiftet permanent fra Middlesbrough.

Martin Braithwaite startede på banen, og efter 54 minutter var det ham, der stod bag kampens første mål, da han blev sendt i dybden og ikke svigtede.

Sabin og Jose Arnaiz gjorde det til henholdsvis 2-0 og 3-0, inden gæsterne i overtiden fik pyntet på resultatet. Kampen sluttede 3-1, og Leganes kan derfor starte sæsonen med en sejr.

Sådan forholdt det sig ikke for Celta Viga, der pudsede formen af mod Serie A-klubben Lazio, inden de starter sæsonen mod Real Madrid.

Pione Sisto blev indskiftet efter 83 minutter, men danskeren kunne ikke rette op på stillingen, der på det tidspunkt var 2-1 til Lazio. Ciro Immobile havde scoret begge mål før pausen.

2-1 blev også kampens slutresultat, og Celta Vigo sluttede dermed deres opstart af med et nederlag.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 18. august
Lørdag 17. august