Luk

Braithwaite og Leganes fik vigtigt point

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Leganes - Barcelona
La Liga (23/11)
bet365 7,00 4,75 1,40
NordicBet 7,55 4,95 1,41
Oddset 7,35 4,80 1,40

Leganes og Martin Braithwaite fik reddet en uafgjort hjem mod Real Sociedad.

Martin Braithwaite havde et godt lejeophold i sidste sæson i Leganes, der også har valgt at tilknytte danskeren i denne sæson. 

Men hvor der var flere gode kampe fra danskeren og fine Leganes-resultater i forrige sæson, har det haltet mere i denne. 

Blot fem point var det blevet til i 13 kampe forud for fredagens opgør mod Real Sociedad, der omvendt har haft mere succes.

Baskerne er således med helt fremme i denne sæson, men mod Leganes havde de det ikke helt nemt. 

Leganes stod godt på banen, hvilket gjorde det svært for Sociedad, der var uden en hælskadet Martin Ødegaard. 

Nordmanden har med flere gode præstationer gjort opmærksom på sig selv, og Real Sociedad lignede et hold, der savnede Ødegaards overblik og teknik.  

I anden halvleg startede baskerne bedst. Et velplaceret hjørnespark fra Adnan Januzaj ramte pandebrasken af Mikel Merino, der efter en times spil lavede kampens første scoring. 

Men Leganes havde ikke mistet modet. Bundholdet bevarede håbet, hvilket betalte sig med et lille kvarter igen. Et indlæg blev sendt ind fra højreflanken, som Youssef En-Nesyri med et flot hovedstød kom først på. 1-1. 

Det skabte en dramatisk slutfase, hvor Leganes kæmpede hårdt for at holde fast på deres point. Det lykkedes - også selvom Kevin Rodrigues blev udvist med kort tid igen. 

 

 

 


Af Kristian K. Jørgensen
Onsdag 13. november