Luk

Braithwaite overgår Haaland på ugens CL-hold

| Champions League | 12 kommentarer

Infoboks

Elche - Barcelona
La Liga (24/01)
Oddset 10,50 5,40 1,30
bet365 10,00 5,50 1,28

Martin Barithwaite er med på ugens hold i Champions League ifølge whoscored.com, hvor han blandt andet er foran Erling Haaland.

Danske Martin Braithwaite strålede for FC Barcelona tirsdag, da de vandt 4-0 over Dynamo Kiev i Champions League. Han lavede den danske angriber mål og en assist.

Det har givet ham en plads på ugens hold i Champions League ved siden af Ciro Immobile i angrebet. 

De har blandt andet henvist Erling Haaland fra holdet, selvom han lavede to mål mod Club Brugge.

På holdet er der fundet plads til prominente navne som Bruno Fernandes og Jadon Sancho, mens den tidligere FC København-back Oscar Wendt også er på holdet.

Rundens hold i Champions League ifølge whoscored.com:

Jose Sa, Olympiakos

Juan Cuadrado, Juventus
Nico Elvedi, Mönchengladbach
Murilo Cerqueira, Lokomotiv Moskva
Oscar Wendt, Mönchengladbach

Jadon Sancho, Dortmund
Bruno Fernandes, Manchester United
Ryan Gravenberch, Ajax
Phil Foden, Manchester City

Martin Braithwaite, Barcelona
Ciro Immobile, Lazio


Af Johannes Skjøth

12 kommentarer

bruger 147087 14:26          
Det er da helt hen i vejret. Han gjorde det fint ja, men man skal også tage modstanderen i mente. Det samme med Haaland, men han skulle da stadig være med!
Campeones32 14:34          
Hehe. En "assist", et godt angriber-mål og et mål på straffespark :-) nyd det MB, du kommer aldrig til at opleve det for Barcelona igen.
LFC4Life 15:06          
Han skal bare tage alt hvad han kan få :D når hans karriere er slut, kan han, uanset hvad, sige at han blandt andet spillede i Barcelona.

Hvis det var fast mand i Levante eller bænken i Sociedad eller Valencia, så kunne det forstås. Men hvis du spiller i en mindre klub i Spanien, og Barcelona eller Madrid byder sig til, så er det sgu bare at hoppe på og se hvad der sker :D
Har I set mine nøgler? 15:54          
Alene det at lave en assist og to mål i en kamp i Champions League er vist en bedrift, som 999 promille af alle professionelle fodboldspillere ikke kommer i nærheden af.
Karolinelund 15:59          
Helt enig, ingen af os havde da sagt nej til det skifte hvis vi havde haft muligheden.
Der hvor jeg synes det bliver sort, er når selv eksperter på TV lader sig rive med og forklarer Braithwaites beretigelse i DKs startopstilling med, at man bør da ikke sætte en Barcelona spiller af holdet. Javist han spiller rigtigt nok for Barcelona, men jeg troede da vi alle sammen godt vidste at han nok nærmere er en Levante, Real Zaragoza, Nürnberg eller Sampdoria kaliber spiller.
Har I set mine nøgler? 16:26          
jeg troede da vi alle sammen godt vidste at han nok nærmere er en Levante, Real Zaragoza, Nürnberg eller Sampdoria kaliber spiller
Jeg vil nu påstå, at han er væsentligt for god til at spille for et hold, der ligger til nedrykning fra Segunda División ;)
Friland17 16:57          
Dem der sætter CL-holdet, er vel også dem der bestemmer, hvordan der skal dømmes i WAR regi. Fodbold er ved at blive alt for kommercielt. Pengemændene ødelægger totalt vort elskede legeredskab med bolden.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar