Luk

Braithwaite: Satte mit ansigt på El Clasico-foto

| La Liga | 20 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Osasuna
La Liga (29/11)
Oddset 1,28 6,10 9,50
bet365 1,28 6,00 8,50

Martin Braithwaite har altid drømt om at spille El Clasico og fortæller, at han som ung klippede hovederne ud af billeder derfra og erstattede dem med sit eget.

Verdens nok største rivalopgør løber lørdag eftermiddag af stablen på Camp Nou, hvor Barcelona og Real Madrid brager sammen.

Storkampen kan få dansk deltagelse, da Martin Braithwaite er udtaget for Barcelona, og danskeren fortæller i et interview med TV 2 Sport, at han altid har været fascineret af El Clasico.

- Jeg kan huske, at jeg klistrede billeder op på min væg af El Clasico, da jeg yngre. Så klippede jeg hovederne ud og satte mit eget hoved ind for virkelig bare at forestille mig, at jeg spillede de her kampe.

- Jeg har altid drømt om at spille et El Clasico. Lige pludselig er jeg en del af det, og har allerede spillet én kamp. Det er noget meget specielt, siger Braithwaite til TV 2 Sport.

Martin Braithwaite har i Barcelonas første fire La Liga-kampe i sæsonen blot fået et enkelt indhop af ti minutters varighed.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

Lassenftw 10:25          
Tænker at han stadig må nøjes med at lege at han er med.
ca$h 10:45          
Vi vil vide hvilke hoveder han klippede ud ;)
Antornby 10:50          
Hvorfor mener du at det er værd at skrive Lassenftw?

Han fortæller om glæde og noget der har motiveret ham!
Lassenftw 10:59          
Hvorfor mener du at det er værd at spørge om det er værd at skrive?
Bliver du fornærmet? Eller tror du det er forkert?
Mike Ashley 11:07          
Uanset om han bliver på bænken eller for ti minutter, så er det da noget tættere på end at sidde på et børneværelse med plakater og billeder.

Lidt en underlig mentalitet vi ser både fra en lille del af Barcafans der er snobbede og absolut skal nedgøre ham og påpege han ikke er god nok til "deres" klub... og ja, så det laveste segment af danske fans der bare godt kan lide når nogen ikke slår igennem og de derfor kan få mere mening uf af deres eget liv.
Grunken 11:10          
En trup består vel ikke kun af stjernespillere der starter hver gang. Alle trænere og alle spillere i truppen er med. Mange trænere går jo også videre og siger at alle der er ansat i klubben er en del af det. Måske fordi det rent faktisk passer og de dermed kan trække lidt ekstra procent ud. Braithwaite er i den grad en del af Barcelona og el classico, og det behøver han ikke lege sig til. At nogen folk så er jaloux fordi de ikke mener han er god nok, har fortjent eller hvad grunden må være, ændre ikke på det faktum at Braithwaite er en del af en top 5 klub i verden og det (måske jeg husker forkert) mest sete opgør i hele verden som ikke er en finale.
ChelseaNico 11:30          
Han er da for trættende og høre på. Nok ham og gud der har klippe klistret sammen
Tirsdag 24. november