Luk

Braithwaite sendte Barcelona i pokalfinalen

| Copa del Rey | 33 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla 3-0
Copa del Rey
12' 1-0 Ousmane Dembélé
73' 1-0 Lucas Ocampos
90' 1-0 Fernando
90' 2-0 Gerard Piqué
95' 3-0 Martin Braithwaite
103' 3-0 Luuk de Jong

Martin Braithwaite scorede det afgørende mål i et stort drama, da FC Barcelona spillede sig videre til Copa del Rey-finalen med en sejr på sammenlagt 3-2 over Sevilla.

FC Barcelona skulle onsdag forsøge at få vendt det dårlige udgangspunkt fra det første opgør mod Sevilla i Copa del Rey-semifinalen, hvor Lionel Messi og co. tabte med 0-2.

De vidste derfor godt, hvad der skulle til inden kampens start, og det var masser af mål. Det skulle dog blive uden danske Martin Braithwaite, der sad på bænken frem til 87 minut, men ham vender vi tilbage til.

Fordi hjemmeholdet fra Barcelona lykkedes med deres plan i startfasen af opgøret. Der gik nemlig blot 12 minutter, før Ousmane Dembele havde sparket værterne i front med et flot mål.

Her generobrede franskmanden bolden i Sevillas felt, hvor han driblede ud af feltet igen. Herfra sendte han et hårdt skud mod mål, som var helt oppe og kysse til træværket, da bolden sejlede forbi Tomas Vaclik i Sevilla-buret.

I anden halvleg jagtede hjemmeholdet den vigtige anden scoring, der ville sende de to mandskaber ud i forlænget spilletid.

Det blev dog svært for Barcelona, da Sevilla stod godt i bagkæden og havde godt styr på hjemmeholdets offensiv.

Efter 67 minutter tog Jordi Alba sagen i egen hånd, da han sendte et forsøg afsted mod mål. Desværre kunne spanieren blot se bolden ramme overliggeren til stor ærgrelse for resten af Barcelona-mandskabet.

Men kort tid efter var Barcelona meget tæt på at ryge endegyldigt ud af Copa del Rey, da Sevilla fik tilkendt sig et straffespark.

Her var det Lucas Ocampos, der fik chancen for at lukke opgøret, men Sevilla-spilleren måtte sig sit forsøg blive reddet af Marc-Andre ter Stegen inde på stregen, da tyskeren hev en stor redning frem.

I dommerens overtid lykkedes det dog endelig for Barcelona at score det vigtige mål, da Gerard Pique stangede de to mandskaber ud i forlænget spilletid med sit mål til 2-0.

Ronald Koeman havde i slutminutterne valgt at satse på danske Braithwaite, og det viste sig at være en fremragende ide i den forlænget spilletid.

Her formåede den danske landsholdsspiller nemlig at blive den store helt, da han kort tid inde i den forlænget spilletid scorede til 3-2 til kæmpe jubel blandt alle Barcelona-spillerne.

Danskerens scoring endte også med at blive kampens sidste, og dermed er Barcelona videre til Copa del Rey-finalen, da de slår Sevilla med sammenlagt 3-2 over de to opgør.

 

 


Af Raymund Nelausen

32 kommentarer

Stagger Lee 23:34          
Hamrende fortjent
mmahen1962@hotmail.com 23:34          
Konge remuntada!!!!!

Det er den slags mål fra Braithwaite der ka gøre at han får Henke status. scor vigtige mål når det kræves. sammen med hans mål mod Irland, er det her nok hans største mål. at heade Barca i finalen.

Desuden hamrende fortjent. Sevilla var helt væk, og kom kun for at forsvare sig. så får de endda et ultra billigt straffe, hvor spilleren bare løber ind i spilleren. at de så brænder det, er jo bare vildt vigtigt!!!

YES super onsdag:)
Chris4700 23:36          
Piquenbauer! Det manglede fanme også bare med det spilovertag og hav af chancer. Og selvfølgelig MB der gør præcis hvad en angrebsindskifter skal gøre- finder det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, smukt!

Albas skud på overligger var ren fodboldporno.

Takterne fra i lørdags fortsætter med god kontrol og organisation, med Sevilla tvunget helt tilbage med bussen og holdt fra at blive farlige. Blev dog lidt for spændende til sidst. Kun manglende skarphed forhindrer at det blev en storsejr.
kimjen 23:36          
Braithwaite er som humlebien.

Videnskabelige påstande og eksperternes udsagn, er den om, at humlebien ikke kan flyve, men den ved det ikke, og derfor flyver den bare alligevel.
Fodboldfan-21 23:36          
Mega nice:)
Vild kamp.....
Stærkt af Barca:) De har godt nok været tæt på mange gange at ryge ud af pokalen i denne sæson... Nu er de i finalen!!!
bruger 189489 23:37          
Synes Barcelona spiller en rigtig god kamp, hvor der bliver skabt masser af chancer, mod et hold som står meget defensivt, som jo ofte gør sig gældende, når man har et forspring på 2 mål inden kampens start. Dembelé får scoret et kongemål, men får måske lige lidt for meget selvtillid af den scoring, og falder efterfølgende lidt ud af kampen, da han vil for meget selv. Kunne have gået begge veje, da der var mange spøjse og måske endda kontroversielle kendelser.

Kan ikke forstå, at Ocampos kan smide sig ned over bolden i eget felt med begge hænder, og der så ikke bliver dømt straffe.

Fedt at se Braithwaite komme ind og være afgørende også.
Reevenge 23:37          
FANTASTISK AFTEN!
Mandag 12. april
Søndag 11. april