Luk

Brandhof blev AGF-helten: Kæmpe forløsning

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AGF - AaB 1-0
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Frederik Brandhof

Frederik Brandhof blev den store helt i Aarhus, da han sikrede AGF en 1-0-sejr over rivalerne fra AaB, og det var en kæmpe forløsning for AGF-spilleren.

AGF vendte mandag aften tilbage på vinderkurs, da de trak sig ud af den jyske klassiker mod AaB med en 1-0-sejr.

Her var det Frederik Brandhof, som blev den store helt i Aarhus, da han bankede bolden ind i netmaskerne lige før pausen, og det var en vild oplevelse for AGF-spilleren på et næsten fyldt Ceres Park.

- Det var helt vild. Man kunne virkelig mærke, at der var mange mennesker i dag, så det var en virkelig dejlig opbakning, der var her på Ceres Park på en fantastisk aften.

Hvad er årsagen til, at I vinder i dag?

- Vi spiller en god første halvleg, hvor vi sidder på det. De har en chance, hvor de rammer stolpen, men ellers er det os, som formår at presse dem højt. AaB plejer at være en godt spillende mandskab, som vi får lukket godt ned.

Brandhof kom til AGF før denne sæson fra Viborg FF, og mandagens scoring var faktisk hans første i klubben, og det var en stor forløsning for ham

- Det var helt fantastisk at få sparket den ind. Det var bare en forløsning, og så endda foran næsten 20.000 tilskuere, så det kunne ikke blive meget bedre, udtaler matchvinderen til TV3 Sport.

AGF er nu placeret på syvendepladsen i 3F Superligaen, hvor de står noteret for 15 point efter 12. runder.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november