LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brandur, Bang og Bergvold stopper i Vendsyssel

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Brandur, Bang og Bergvold stopper i Vendsyssel
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Martin Bergvold stopper i Vendssysel efter kontraktudløb, mens Brandur Hendriksson og Patrick Bang Nielsen ikke får forlænget deres lejeophold i klubben.

Vendsyssel siger denne sommer farvel til tre spillere, da Martin Bergvold, Brandur Hendriksson og Patrick Nielsen alle stopper i klubben.

Martin Bergvold skiftede til klubben for halvandet år siden og får ikke forlænget kontrakten.

- Bergvold kom hertil med en enorm erfaring, og han har været en meget professionel repræsentant for klubben og holdet, som han har været med til at løfte, siger sportschef Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

- Simon Okosun, Hallur Hansson og Bjarke Jacobsen har dog været foran ham den seneste tid, og vi er blevet enige om, at Martin med sin alder fortjener at finde fast spilletid på et højt niveau. Vi skilles i en god tone, og vi kan kun takke ham for et flot arbejde for klubben, og vi ønsker ham selvfølgelig alt det bedste for fremtiden.

Samtidig får FC Københavns Brandur Hendriksson og Viborgs Patrick Bang Nielsen ikke forlænget deres respektive lejeophold.

- Patrick har været fremragende igennem hele sæsonen, og jeg vil heller ikke afvise, at vi kan blive enige om at forlænge samarbejdet, men han er nu en gang bundet til en anden klub, og der er flere ting, der spiller ind.

- Brandur havde det svært i starten af foråret, efter han ikke havde spillet fast i lang tid, men han har et enormt potentiale, og det har han også flere gange vist. Vi håber, at vi kan mødes igen, men i første omgang skal vi takke de to for godt arbejde i den hvide trøje, siger Krüger.

Sportschefen udtaler videre, at man forventer at kunne præsentere ny cheftræner inden længe.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Torsdag 21. marts