Luk

Brandvarm Billing sendte Cherries til tops

| Championship | 10 kommentarer

Infoboks

Bournemouth - Sheffield United 2-1
Championship
56' 0-1 Morgan Gibbs-White
62' 1-1 Dominic Solanke
65' 2-1 Philip Billing

Philip Billing blev matchvinder for Bournemouth, da hans sjette sæsonmål sikrede en 2-1-sejr over Sheffield United og en førsteplads i Championship.

Bournemouth havde chancen for at gå til tops i Championship, da topholdet West Bromwich fredag havde tabt med 0-1 til Stoke City.

Det kunne The Cherries gøre mod Premier League-nedrykkerne fra Sheffield United, og brandvarme Philip Billing var med i startopstillingen, mens Emiliano Marcondes sad på bænken.

I løbet af de første 45 minutter var det Bournemouth, der skabte de største chancer, mens Sheffield United var mest på bolden.

Det endte dog uden scoringer, hvorfor de to hold gik til pause ved 0-0.

Men i anden halvleg fik Cherries så noget at tænke over, for efter en ellers fin start på anden halvleg dukkede Morgan Gibbs-White op for Sheffield og hamrede bolden i kassen til 1-0.

Scoringen ruskede op i Bournemouth, der kun seks minutter senere fik reduceret.

Dominic Solanke fremskaffede et straffespark, som han selv sparkede i kassen til 1-1, og tre minutter senere blev det endnu bedre for værterne.

Philip Billing kom på et indlæg fra Ryan Christie, og så kunne den danske landsholdsbobler prikke bolden i kassen til 2-1.

Dermed var kampen vendt helt på hovedet, og sådan skulle det også ende, da The Cherries holdt stand og sikrede sejren.

Således topper Billing, Marcondes og co. nu Championship med tre point ned til andenpladsen West Bromwich. Billing noterer sig for seks mål i 11 kampe indtil videre i denne sæson. Billing har nettet tre gange i de seneste fire kampe.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

grumblesnake 18:08          
Han kan bare ikke stoppe med at score.
smalldeine 18:15          
Den mand er jo for vild!
Frås 18:55          
DK mister ham til Nigeria, er mit bud.
Lord Harrasmus 19:19          
Hvordan skulle Nigeria kunne tage ham når han har haft landskampsdebut for DK?
fetaehhgodt 19:49          
Men tænker det er hans valg. Vælger han Nigeria så ingen katastrofe. Det vil trods hans succes være svært at finde en plads til ham. I hvertfald med nuværende system vi praktiserer. Og der er stærk konkurrence blandt de få midtbanespillere der benyttes. Skulle han spille 10´er med 2 klassiske midtbanemænd bag ham, så skulle vi spille andet system. Og Damsgaard ville altså være bedre til den plads. Skulle han spille en af de defensive midtbanepladser, så er der altså også der hård konkurrence, om de 2 enlige pladser.

Men jo, jo flere spillere på højt niveau der konkurrerer om pladserne, jo bedre for det danske landshold. Men tænker har han den her indstilling, hvor han det virker til han kræver en masse, så sikkert bedre slet ikke at have ham i truppen. Han har jo meldt afbud flere gange, og det er ikke en primadona vi har brug for, på et landshold, der netop består af en spillere der kæmper 100 procent for Danmark, og glæder sig over andres succes, bare det gavner landsholdet.

Men ved ikke om hans vrede, er fordi han ligeglad med det danske landshold,og ligegyldigt for ham om det blev Nigeria eller Danmark. Eller fordi det i virkeligheden er fordi han brænder for at spille for Danmark, men såret over han ikke har fået chancen tidligere. Er det sidstnævnte så skal han tilgives for sine tidligere udtalelser, og arbejdes for at få ham ind i varmen. Er det, det første, ja så syntes jeg bare han skal vælge Nigeria. Så vil det på ingen måde blive et savn at miste ham.
Nessy1981 20:10          
@fetaehhgodt

Er som sådan enig. Hans tirade efter den missede em udtagelse, som han prøvede at undskylde med ungdommens umodenhed, var skandaløs og siger meget om ham. Og nej Billing, du er 25. Ikke 18. Den eneste som jeg kan se han kan erstatte på det danske landshold, som nogen gange bliver udtaget er Malmø´s AC. Og det kommer han ikke meget på banen af.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december