Luk

Brandvarm Jeppe Kjær skal ingen vegne

| 1. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - FC Helsingør
1. division (30/10)
Oddset 1,62 4,10 5,10
bet365 1,61 4,20 4,75

FC Helsingørs Jeppe Kjær har fået en flyvende start på sæsonen i 1. division og forklarer, at han stortrives i den nordsjællandske klub. 

Jeppe Kjær og FC Helsingør er kommet stærkt fra land i 1. division, da oprykkerne har vundet de tre første kampe, hvor Kjær har budt ind med fire scoringer. 

Kjær føler, at holdet har vist, det kan være med i den næstbedste række.

- Jeg vil ikke sige, jeg er decideret overrasket over vores gode start, men det er da sandt, at man altid er spændt på, hvor man står, når man rykker en række op. Det er tidligt at konkludere noget, men jeg synes da, vi har vist, vi kan være med, siger Kjær til bold.dk.

- Jeg synes ikke, det er en enkelt spiller, som har gjort udslaget, men hele holdet. Det er sandt, jeg har scoret en del mål, men jeg bliver virkelig også sat i scene af mine holdkammerater.

- Vi har virkelig mange dygtige spillere og har også fået nogle gode spillere ind over sommeren, men hvis jeg skal rose nogen, vil jeg især rose vores defensiv, som er kommet rigtig godt fra land. 

Kjær skiftede noget overraskende fra Lyngby til Helsingør for et år siden, hvor nordsjællænderne lå i 2. division. 

Helsingør-træner Morten Eskesen fortalte i sæsonens løb, at 2. division med lidt mindre træning og mindre pres i kampene passede Kjær perfekt.

Nu er Kjær og co. så rykket en række op, men setuppet passer nu stadig den tidligere 1. divisions-topscorer glimrende. 

- Det er rigtigt, at det passede mig fint i 2. division med lidt mindre træning og lidt mere tid til at tænke på den civile karriere, men jeg vil nu ikke sige, jeg decideret tvivlede på, om jeg skulle med op.

- Jeg havde en god snak med klubben om det, og vi blev enige om, at jeg også skulle med i 1. division. Det er rigtigt, at det er lidt hårdere, og at der bruges en del mere tid, da vi har flere ture til Jylland, men det passer mig fint.

- Jeg føler stadig, jeg kan fokusere lidt på mit liv ved siden af, og hvis jeg skal være ærlig, tror jeg faktisk, at dét er en af nøglerne til, at det går godt for mig på banen. Jeg er meget glad i Helsingør og glad uden for banen, og det afspejler sig i præstationerne. 

Jeppe Kjær er 34 år og ingen vårhare længere, men de fleste klubber, også i Superligaen, kan bruge en angriber med mål i støvlerne.

At skulle en række op er dog ikke noget, der fylder hos Kjær.

- Selvfølgelig vil man altid lytte, hvis der kommer et tilbud, jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet, men det er på ingen måde noget, jeg selv opsøger.

- Jeg tog ikke til Helsingør med ambitionen om at spille i Superligaen igen. Jeg ville med klubben i 1. division, og her er jeg nu, og jeg tænker ikke på andet end at blive her, hvor jeg har det rigtig godt, understreger Kjær.

Jeppe Kjær blev topscorer for Lyngby i Superligaen i 2016/17-sæsonen, hvor han scorede 11 mål, og Lyngby vandt bronze.


Af Mikkel Nøhr
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober