Luk

Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,91 3,75 3,70
bet365 1,83 3,60 4,00

Rasmus Thelander fik et lille vrid i knæet i 2-0-sejren over OB i fredags, og det betyder nu, at han er tvivlsom til tirsdagens pokaldyst mod Lyngby. 

Rasmus Thelander har været varm foran kassen i de seneste tre Superligaopgør, hvor han trods sin position som midterforsvarer har scoret to gange. 

Den flotte målstime kan dog blive sat på pause tirsdag aften, hvor AaB ellers gæster Lyngby. 

Den 30-årige stopper fik nemlig et vrid i knæet i fredagens 2-0-sejr over OB, som ikke voldt problemer under kampen, men som alligevel gør ham tvivlsom til tirsdagens pokaldyst.

- Rasmus havde det fint gennem kampen, men nu kan han mærke til det. Vi tager en sidste beslutning på dagen, om han er med. Så han er tvivlsom til kampen, siger AaB-træner Marti Cifuentes til Nordjyske. 

Der er kampstart klokken 18.30 på Lyngby Stadion. 

 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Taco mix 07:50          
Selv hvis han er klar, kunne det være en god idé at spare ham til Brøndby. AaB har gang i en fantastisk sæson, så jeg håber ikke de får nogle skader imod Lyngby. Det vil være surt, når nu de ligger som de gør.
LØMBØ 07:52          
Jeg tror at både Lyngby og AaB stiller med reserverne. Lyngby har i hvert fald fuld fokus på ligaen, hvor mange hold vil spille med i toppen.
AaBager 08:01          
Som jeg forstår det, er pokalvinderen kun 1 rundes sejr fra et gruppespil, så håber AaB går all in. Der bliver nok skiftet ud i alle kæder, men går ikke ud fra de sælger kampen.
Kahuna 08:59          
Jeg håber man giver spilletid til reserverne og holder dem skarpe og sultne. Her kunne spillere som Prica, Trajkovski, Kusk, MC og Hagelskjær være ideelle. Ved ikke om Cifuentes plejer at rotere keeper i pokalkampe, men der er vel også mulighed for spilletid til Hansen
Sarriá 12:41          
LBK er altid et hold vi skal tage seriøst, for de kan på en god dag skille os ad. Jeg ville være lidt forsigtig med reserverne.
PLorimer 15:18          
Cifuentes udtaler i Aalborg stifttidende at ikke eksperimentere i den kamp, og han stiller i stærkest mulige opstilling. Han har stor respekt for pokalen, sådan skal det også være, Lyngby er ikke nogen walk over.
Dr Phil 15:54          
Cifuentes udtaler i Aalborg stifttidende at ikke eksperimentere i den kamp, og han stiller i stærkest mulige opstilling. Han har stor respekt for pokalen, sådan skal det også være, Lyngby er ikke nogen walk over.
Med 5 udskiftninger, er der desuden også fin mulighed for at spare spillere i løbet af kampen, hvis ellers man får sig en afgørende føring.

Jeg tror nu at han roterer lidt, og at f.eks. Prica og Trajkowski får chancen fra start, sikkert også Hagelskjær.
Mandag 18. oktober