Luk

Brandvarme Haaland strålede på ny i CL

| Champions League | 19 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Club Brugge 3-0
Champions League gruppe F
18' 1-0 Erling Haaland
45' 2-0 Jadon Sancho
60' 3-0 Erling Haaland

Med to mål var brandvarme Erling Haaland stærkt medvirkende til, at Thomas Delaney og Dortmund tirsdag besejrede Club Brugge med 3-0 i Champions League.

Erling Haaland blev i weekenden annonceret som vinder af årets Golden Boy-pris, hvilket han fejrede med hele fire kasser mod Hertha Berlin.

Tirsdag skulle nordmanden forsøge at fortsætte målformen for Dortmund, der bød Club Brugge op til dans, og det havde han tilsyneladende tænkt sig.

Thomas Delaney startede inde for Dortmund, og danskeren kunne efter 18 minutters spil se Haaland udnytte en god omstilling til at gøre det til 1-0 for værterne.

Delaney forsøgte også selv at komme på måltavlen i første halvleg, men Simon Mignolet var i vejen for danskeren.

Mignolet kunne dog intet stille op i de døende momenter af første halvleg, hvor Jadon Sancho krøllede et frispark op i krydset og sikrede Dortmund en pauseføring på to mål.

Efter en times spil stod Erling Haaland i en klar offside, da Dortmund angreb, men da en Brugge-spiller afleverede bolden til ham, kunne han uden problemer gøre det til 3-0 for Dortmund, og så var opgøret afgjort.

Trods flere chancer fik Dortmund ikke netmaskerne til at blafre igen, men Lucien Favres tropper kan glæde sig over en stensikker 3-0-sejr.

Dermed er Thomas Delaney og co. uhyre tæt på at være sikret en plads videre i Champions League, eftersom Club Brugge på tredjepladsen er fem point bag Dortmund med to kampe igen.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar