Luk

Brann i skandale-sag: Dansker træner ikke

| Eliteserien | 11 kommentarer

Infoboks

Brann - Stabæk
Eliteserien (17/10)
Oddset 1,52 4,40 5,40
bet365 1,53 4,33 6,00

Den danske målmand Mikkel Andersen er én af to spillere, der ikke træner med i Brann mandag, fordi han ikke er mentalt klar midt i den kæmpe skandale, som klubben befinder sig i.

Den norske klub Brann er ramt af en gedigen skandale, efter flere spillere angiveligt har drukket, festet og haft samleje med en række kvinder på klubbens stadion i forbindelse med en velkomstmiddag for sommerens nye spillere.

Politiet efterforsker et muligt seksuelt overgreb i forbindelse med festen, og sagen har ramt to spillere så hårdt, at de ikke er mødt til træning mandag.

Brann oplyser således at danske Mikkel Andersen samt Kristoffer Barmen er så mentalt ramt, at de ikke er klar til træning.

- Vi accepterer, at de er mentalt ramt og ikke har det godt i øjeblikket, hvorfor de ikke er klar til træning, siger formand Birger Grevstad til Bergensavisen.

Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, fortalte før søndagens kamp, at de to spilleres fravær ikke skyldes politiets efterforskning.

- De to spillere er ikke til træning efter gensidig aftale. De to er ikke under efterforskning af politiet. Denne sag er en alvorlig belastning for dem, og vi er blevet enige om, at de ikke er til træning og heller ikke er aktuelle til kampen i morgen (søndag, red.), sagde Johannesen ifølge VG.

- Jeg må bede alle om at tænke sig om og ikke bidrage til rygter og hetz, som er langt over grænsen. Dette er en krævende sag.

VG skriver, at 12 spillere fra Brann og syv kvinder var involveret i den fest, der lige nu efterforskes af politiet.


Af Sara Margren
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober