Luk

Brasiliansk mester tilbyder gratis tatoveringer

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Atletico MG vandt sent torsdag aften det brasilianske mesterskab, som er første gang i 50 år. En sponsor i klubben tilbyder nu fansene gratis tatoveringer for at fejre det.

Atletico MG blev torsdag aften brasilianske mestre, da de på udebane slog Bahia med 3-2 og dermed ikke længere kan nås i tabellen.

Det er første gang i ikke mindre end 50 år, at klubben vinder den brasilianske Serie A, så glæden i hjembyen Belo Horizonte var efterfølgende til at spore.

Trofæet skal da også fejres med en helt særlig begivenhed: Klubbens sponsor vil betale for gratis tatoveringer til klubbens fans.

Det er bygningsfirmaet MRV, der er sponsoren bag tatoveringerne, som også er sponsoren, der er i gang med at bygge et nyt stadion til klubben.

- Aktionen, som starter klokken 9 om morgenen hjemme hos Galo, vil blive efter først-til-mølle-princippet, sagde de i Radio Itatiaia ifølge ESPN.

Hvad tatoveringen vil indeholde fremgår ikke.

Kampen, Atletico MG spillede torsdag aften, blev vundet på et sent comeback efter at have scoret tre mål på 17 minutter, og så var mesterskabet efterfølgende en realitet.

Keno, som scorede to mål i den afgørende kamp mod Bahia, der sikrede mesterskabet, fortæller i samme forbindelse, at holdet bare skal nyde triumfen nu.

- Der er gået 50 år, siden vi sidst vandt titlen, det er lang tid. Nu skal vi fejre det.

Mesterholdet er blandt andet blevet ledt frem til sejren i Brasilien af 35-årige Hulk, som scorede 18 mål i løbet af sæsonen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar