Luk

Brasiliansk nedtur efter rødt til Douglas Luiz

| OL | 1 kommentar

Infoboks

Brasilien U23 - Elfenbenskysten U23 0-0
OL Gruppe D
13' 0-0 Douglas Luiz
79' 0-0 Eboue Kouassi

Brasilien formåede kun at få 0-0 mod Elfenbenskysten ved de Olympiske Lege, hvor de havde svære arbejdsbetingelser, da Douglas Luiz fik rødt kort efter 13 minutter.

Brasilien er blandt de store favoritter til titlen ved de Olympiske Lege, hvor de indledte med en fremragende sejr på 4-2 over Tyskland i deres åbningsopgør.

I anden runde stod de så over for Elfenbenskysten, som også skulle sættes på plads af Dani Alvez og co., men det gik ikke helt efter planen søndag.

Det hele startede med, at Aston Villas Douglas Luiz blev sendt meget tidligt i bad, da han fik rødt kort efter kun 13 minutter, og derfor måtte Brasilien spille med en mand i undertal i resten af kampen.

Men selvom at de stadig formåede at holde fast i bolden, så havde de problemer med at blive en stor trussel nede foran Elfenbenskystens mål.

De fik dog lidt hjælp af dommeren, da Eboue Kouassi også blev vist ud med et rødt kort for Elfenbenskysten med 11 minutter tilbage af opgøret, og så jagtede Brasilien sejren i de døende minutter.

I slutfasen havde de flere store muligheder, men den største kom fire minutter inde i dommerens tillægstid, da brasilianske Malcom blev spillet felt fri inde i feltet, hvor den tidligere Barcelona-spiller blot skulle heade bolden i mål.

Malcom endte dog med at brænde den store mulighed, og derfor endte endte kampen med 0-0 mellem Brasilien og Elfenbenskysten.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september