Luk

Brasilianske Oscar: Vil gerne spille for Kina

| International | 17 kommentarer

Infoboks

Qingdao Huanghai - Shanghai SIPG FC
Super League Gruppe B (06/08)
bet365 15,00 8,50 1,12
Oddset 18,00 7,50 1,11
YouBet 15,00 8,25 1,13

Den tidligere brasilianske Chelsea-spiller Oscar ville gerne spille på det kinesiske landshold.

Den brasilianske midtbanespiller Oscar spillet klubfodbold i Kina siden 2017, hvor han nu spiller for den kinesiske klub Shanghai SIPG.

Oscar har 48 landskampe for Brasilien på cv'et, men han har ikke spillet på holdet i flere år. Derfor overvejer han muligheden for at stille op for det kinesiske landshold.

- Jeg tænker over at spille for Kina, fordi det er svært at tage helt til Brasilien for at spille på landsholdet, nu hvor jeg spiller her. Og alle i Kina kan se hvor godt, jeg spiller, siger Oscar til Sportscene ifølge goal.com og fortsætter:

- Det kinesiske landshold mangler en god midtbanespiller, så jeg kan hjælpe dem der.

FIFA-regler forhindrer dog Oscar i at skifte til det kinesiske landshold, da han allerede har spillet for Brasilien i officielle kampe. 

Den 28-årige midtbanespiller kom til kinesisk fodbold i 2017, hvor han kom fra engelske Chelsea. 


Af Johannes Skjøth

17 kommentarer

Jimmy Greaves 15:37          
Hvorfor overhovedet melde sådan noget ud, hvis det alligevel ikke kan lade sig gøre?
Egentlig er Oscar et stjerneeksempel på en fodboldspiller, der vægter pengene over det sportslige aspekt. Han havde virkelig potentialet til at blive en stor spiller, men vælger at pisse det hele væk for at +150 millioner om året. Priorities, right?
JohnTheFisherman 15:42          
Uden at kende det store til Oscars opvækst, tør jeg alligevel godt satse på, hans barndom ikke har været specielt guldrandet. Så at vælge at tjene mest muligt på sit talent, som givetvis har været det han havde at gøre med, kan jeg nu godt forstå.
badazz 15:47          
Egentlig er Oscar et stjerneeksempel på en fodboldspiller, der vægter pengene over det sportslige aspekt. Han havde virkelig potentialet til at blive en stor spiller, men vælger at pisse det hele væk for at +150 millioner om året. Priorities, right?
Nu kender jeg ikke det reelle beløb, men kan man bebrejde ham for virkelig at ville tjene kassen mens han har muligheden?
Te Birkis 15:48          
Jeg står gerne først i køen for at pisse mit talent væk for +150 mio årligt.
belden 16:01          
Selvom han sikkert kommer fra trænge kår, så har han alligevel tjent langt mere end gennemsnittet i Chelsea (og alle andre europæiske klubber han ville kunne have skiftet til) det har aldrig været en nødvendighed at skifte til Kina for pengene. Han skal selvfølgelig gøre det han har lyst til, og de mange penge tiltrækker jo. Men som et fodbold navn er han ret irellevant nu.
Nikolajbaltzer 16:16          
Det var da dumt at sige, han gør sig ihvertfald ikke populær i Brasilien, og han kan ikke spille for Kina, så det gjorde det jo bare værre for ham
Tanken 16:23          
Man kan være ærgerlig over en spiller "spilder" sig talent, men jeg skal også være den første til at sige jeg godt kan forstå penge betyder meget for en spiller. Det gør det da også for alle andre almindelige mennesker.

Jeg kan dog ikke forstå en spiller som vælger et landshold som spilleren ingen rigtig relation har til. Hvis hans forældre var kinesiske eller han havde boet der siden han var lille var det noget andet, men det er jo ikke tilfældet
Tirsdag 4. august