Luk

Brasilianske stjerner kørte Bolivia over

| VM | 2 kommentarer

Brasilien bankede natten til lørdag Bolivia med overlegne 5-0 på blandt andre to mål af Roberto Firmino. Colombia nedlagde Venezuela med 3-0.

Den sydamerikanske VM-kvalifikation er blevet skudt i gang, og for Brasiliens vedkommende blev den indledt med en hjemmekamp mod Bolivia.

Forud for kampen var det nok de færreste, der spåede Bolivia de helt store chancer, og ret hurtigt stod det klart, at brasilianerne ville vinde komfortabelt.

Efter godt og vel et kvarter blev det 1-0 til Brasilien, da PSG-spilleren Marquinhos steg til vejrs og stangede et indlæg fra højre side i nettet.

Brasilianerne fordoblede føringen i det 30. minut, hvor et godt angreb i venstre side havnede for fødderne af en helt fri Robert Firmino, og så var det ingen sag for Liverpool-profilen at prikke bolden det sidste stykke i mål.

Firmino var på pletten igen fire minutter inde i anden halvleg, hvor han akkurat formåede at sende Neymars tværpasning imellem benene på Bolivias målmand, og så stod der 3-0, men Brasilien havde mere i sig.

Midtvejs i anden halvleg blev det 4-0 på en selvmål, inden Philippe Coutinho efter 73 minutter headede Neymars indlæg i mål til slutresultatet 5-0.

Andetsteds dystede Colombia mod Venezuela, og det opgør vandt colombianerne i sikker stil med 3-0.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. oktober