Luk

Brasilien floppede ved Copa America

| Copa America | 13 kommentarer

Brasilien tabte i nat dansk tid med 1-0 til Peru ved Copa America og er dermed ude. Målet var et kontroversielt et af slagsen.

Brasilien skuffede i nat fælt i tredje gruppekamp i Copa America. Her tabte brasilianerne med 1-0 til Peru, og dermed er de femdobbelte verdensmestre ude af turneringen.

Målet, der faldt et kvarter før tid, var et særdeles kontroversielt et af slagsen. Raul Ruidiaz havde tydeligt hånd på et indlæg, men dommerens fløjte forblev tavs, og så var Perus sejr en realitet.

Med sejren går Peru videre fra gruppen sammen med Ecuador, som i nat slog Haiti med 4-0.


Af Jesper Helmin

13 kommentarer

Ferguson41 07:34          
Kan de nu ikke engang gå videre fra en gruppe med Ecuador, Peru og Haiti?! Har Brasilien nogensinde været ringere?

Det må være enden for Dunga (igen), og så få dog for fanden ansat en landstræner der går ind for offensiv fodbold, og kan få Brasilien til at spille som de SKAL. Brasilien er sat i verden for at underholde og vinde, ikke kun at vinde, hvilket de så heller ikke kan mere.
Barca80erne 08:03          
Ja de godt nok ringe og det er med og uden Neymar...
laligafan 08:10          
svært uden en angriber, plejer ikke være brasiliens problem. de er nok bare ikke bedre, synes felipe luis og mange andre spiller godt men oppe foran halter det bare. træneren får dem også til at spille lidt med både livrem og seler.
Altij´Altij´ 08:12          
Så er det mad griner ekstra højt efter Felipe Luis´s udtalelser om at man skulle lære af Uruguays exit, og ikke undervurdere sin modstander. :)
Emilfu 08:27          
Haha Perus målscorer var rygtet til AGF får nogle år siden:)
Mikesas 08:40          
Hold nu op hvor er de blevet ringe. Og så må man bare sige, at det virker som om alle andre lande rykker sig, hvor Brasilien har sovet i timen og lever på fortidens dyder.
Albertini 09:00          
Absurd situation ved skandale målet, dommeren mister fuldstændigt overblikket og fatter ikke hvordan de kan være så længe om at snakke en kendelse igennem, og at han ikke langer nogle gule ud til alle dem der blandede sig... Guds hånd var med Peru, men hold da op hvor var brasserne tandløse og sørgeligt at se et Brasilien hold hvor Alves og Coutinho er de største profiler...
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober