Luk

Brasilien smed point - Peru tog andenpladsen

| Copa America | 1 kommentar

Infoboks

Brasilien - Ecuador 1-1
Copa America Zona Norte
37' 1-0 Eder Militao
53' 1-1 Ángel Mena
Venezuela - Peru 0-1
Copa America Zona Norte
48' 0-1 André Carrillo

Natten til mandag led Brasilien sit første pointtab i Copa America, da det blev 1-1 mod Ecuador, mens Peru spillede sig op på andenpladsen takket være en 1-0-sejr over Venezuela.

Med tre sejre på stribe havde Brasilien allerede spillet sig videre, og derfor blev blandt andre stjernespilleren Neymar sparet mod Ecuador.

Brasilianerne dominerede boldbesiddelsen tungt i første halvleg, men først otte minutter før pausen lykkedes det at få overtaget til at give afkast i form af en scoring, som Real Madrid-stopperen Eder Militao noterede sig for.

Ecuador kom langt bedre med efter pausen, og blot otte minutter inde i anden halvleg fik angriberen Angel Mena udlignet til 1-1 på oplæg af Emner Valencia.

Flere kasser bød opgøret ikke på, så det endte med en pointdeling mellem de to nationer, hvilket dog ikke betyder så meget for Brasilien, som altså allerede har sikret sig avancement og stadig fører gruppe B med tre points forspring.

Andenpladsen indtages af Peru, der samtidig hentede en kneben 1-0-sejr ude mod Venezuela på en scoring af Andre Carrillo kort efter pausen.

Peruvianerne har derfor syv point for fire kampe og er således også klar til playoff-kampene.


Af Martin Schmidt
Mandag 18. oktober