Luk

Brasser-duo ventes ude af Liverpools kamp

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Preston - Liverpool
Carabao Cup (27/10)
bet365 8,00 5,50 1,33

Fabinho og Alisson regner ikke med at nå hjem i tide til Liverpools kamp mod Watford lørdag på grund af en landskamp mod Brasilien.

Liverpool møder lørdag eftermiddag Watford i Premier League, men her må klubben undvære holdets to brasilianske profiler Alisson og Fabinho.

Årsagen er, at Brasilien omkring 35 timer før møder Uruguay i VM-kvalifikationen, og derfor når de efter alt at dømme ikke hjem til kampen i Premier League.

Det bekræfter Fabinho.

- Jeg tror, at det bliver meget svært for os med den første kamp mod Watford. Jeg tror ikke, at hverken Alisson eller jeg spiller, siger Fabinho ifølge Sky Sports.

- Der er også en masse i forhold til at rejse hjem, så jeg ved ikke, hvor meget tid vi vil have imellem de to kampe.

Flere engelske medier har skrevet, at Watford afviste Liverpools forslag om at rykke lørdagens kamp.


Af Sara Margren

8 kommentarer

KK42 12:36          
Kan godt forstå at Watford ikke ville flytte kampen, det har ingen fordel for dem overhovedet.
Problemet er jo hele planlægningen, som siden corona ramte har fucket det hele op. Jeg tænker vi kommer tættere på et opgør af den ene eller den anden slags. I sær hvis FIFA får mulighed for at lave vm hvert andet år, som de fleste lande i verden lader til at være en god ide, det er vel kun UEFA og de europæiske lande der er imod. Jeg tror at fodboldstrukturen ser væsentligt anderledes ud om få år.
Oswald Cobblepot 13:04          
Fabinho og Alisson regner ikke med at nå hjem i tide til Liverpools kamp mod Watford lørdag på grund af en landskamp mod Brasilien.


Synes bare at det er overskudsagtigt sådan at låne et par spillere ud til Uruguay, troede slet ikke det var tilladt... :-)
bruger 188320 13:16          
Ingen fordel for Watford? Tænker mere på fair play, men det bruger man nok bare ikke mere.
lfc_ob 14:08          
Kæmpe ulempe for Liverpool at have spillere ude i action på et andet kontinent under 48 timer før en ligakamp, som de begge får over en million DKK om ugen for at spille!

Når det så er sagt, er det ikke nogen undskyldning for Liverpool, for ikke at vinde kampen.

Der har der ellers været nyheder fremme om, at Man U, Man C og L´pool sammen har chartret et fly, der står parat til at fragte de brasilianske spillere tilbage til nordvestlige hjørne lige efter kampen???
D.B.R. © 14:13          
Helt klart håbløs planlægning.

FA/PL kunne lære noget af den spanske liga, hvor de udsætter kampene, der måtte blive ramt af problemet.
Peterand1 14:21          
Ja, der er for mange kampe, og det bliver kun værre. Men specielt synd for Liverpool, hold nu op. Manchester City må formentlig også undvære to spillere, og flere andre klubber kommer til at mangle nøglespillere.
Scouser34 14:55          
Lfc skal vinde sådan en kamp, selv uden de to. Kelleher er ganske fin erstatning i kassen. Henderson må tage over for fabinho.
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober