Luk

Bremen og Hannover delte i Jung-debut

| 2. Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Werder Bremen - Hannover 96 1-1
2. Bundesliga
49' 1-0 Simon Falette
55' 1-1 Marvin Ducksch

Werder Bremen og Hannover 96 spillede lørdag 1-1 i 2. Bundesliga i en kamp, hvor den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung debuterede for hjemmeholdet.

Werder Bremen og Hannover 96 skulle lørdag tage hul på sæsonen i 2. Bundesliga med et opgør imod hinanden.

Hjemmeholdet havde den nu tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung med fra start, mens Hannover havde danske Martin Hansen på bænken.

Opgøret startede ud med et lille overtag til hjemmeholdet, inden Hannover fik spillet sig bedre med i opgøret efter et lidt tøvende første kvarter.

Som minutterne gik bølgede spillet frem og tilbage mellem de mandskaber, men ingen af holdene formåede at bringe sig foran i kampens første halvleg.

Derfor kunne begge hold gå til pause med 0-0 på tavlen.

Den stilling blev der dog lavet hurtigt om på fra anden halvlegs start, da hjemmeholdets Ömer Toprak kom højest på et hjørnespark efter 49 minutter.

Så var der gang i kampen, hvor Hannover hurtigt forsøgte at slå tilbage.

Det lykkedes også for gæsterne blot seks minutter efter hjemmeholdets scoring, da en hurtig omstilling endte med, at Marvin Ducksch blev sendt alene afsted mod Michael Zetterer i Bremen-målet.

Målmanden kunne dog ikke forhindre, at Ducksch udførte et frækt lob, som fik bragt Hannover på 1-1.

Efter den udlignende scoring gled spillet dog tilbage på hjemmeholdets fødder, hvor de havde bolden mest, mens Hannover hele tiden lurede på muligheden for at slå en omstilling.

Selvom Hannover kom mere på bolden til sidst i kampen, så formåede hverken hjemmeholdet eller gæsterne at få sparket kuglen i mål, inden dommeren fløjtede opgøret af, og så måtte begge mandskaber nøjes med et enkelt point i sæsonpremieren.

Det uafgjorte resultat sender Werder Bremen op på en aktuel femteplads, mens Hannover er lige efter på sjettepladsen.


Af Krister Olsen

1 kommentar

Søren79 05:11          
Scheiss Scheiss Werder bre…
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september