Luk

Brentford-anfører: Har kæmpet for det i årevis

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Brentford-anfører Pontus Jansson fastslår, at playoff-finalen er en stor bedrift for klubben, som har kæmpet for det i mange år.

Brentford skal tirsdag en tur til Wembley og møde Fulham i playoff-finalen i Championship, og det er kulminationen på en forrygende sæson for klubben.

Brentford-anfører Pontus Jansson går ind til kampen med selvtillid, efter Fulham er blevet slået i begge denne sæsons møder mellem de to hold.

- Det betyder alt. Det er det, vi har kæmpet for som klub i mange år. Spillerne og trænerne har fightet for det her hele sæsonen, siger Pontus Jansson til klubbens Twitter-profil.

- Vi skal nyde det på tirsdag og give alt, hvad vi har - og lidt til. Det er det, vi har stilet efter hele året, og derfor var det også ret emotionelt, da vi vandt over Swansea.

- Det bliver en fantastisk kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold. Vi vandt begge de foregående opgør, hvilket er godt og giver os lidt selvtillid, men de her kampe lever deres eget liv.

- Vi har gjort det godt i de 11 kampe siden genstarten. Alle spillerne taler meget på banen, og så kan man høre Matthew Benham og hans stab på stadion også, siger Pontus Jansson.

Brentford slog Swansea i semifinalen, mens Fulham sendte Cardiff ud.


Af Sara Margren
Torsdag 6. august