Luk

Brentford-forfølger vandt i 95. minut

| Championship | 3 kommentarer

Infoboks

Stoke - Swansea 1-2
Championship
6' 1-0 Nick Powell
19' 1-1 Connor Roberts
90' 1-2 André Ayew

På et straffesparksmål af Andre Ayew dybt inde i overtiden hentede Swansea en 2-1-sejr over Stoke og rykkede tættere på Brentford i The Championship.

Brentfords nedtur i topbraget mod Norwich gav Swansea mulighed for at komme helt tæt på Thomas Franks tropper. De var ude i en klassisk lakmus-test i The Championship, en udekamp mod Stoke.

Det startede skidt for Steve Coopers walisiske mandskab, der efter få minutter viste dårlig drømmekraft i eget forsvar.

I spillet rundt i egne forsvarsrækker tabte de bolden til hjemmeholdet, og så bragede den tidligere Manchester United-spiller Nick Powell ellers The Potters i front med 1-0.

Swansea svarede igen inden der var spillet tyve minutter, da Conor Roberts kom ind i banen og flugtede et fladt indlæg i nettet til 1-1.

Stoke missede en stor chance for at overtage førersædet nok en gang i begyndelsen af anden halvleg. Steven Fletcher ramte stolpen, og på riposten brændte James Chester.

Det lignede længe uafgjort, men i det sjette minut af overtiden skete der ting og sager. Swansea blev tilkendt straffespark, og det udnyttede Andre Ayew til et sent sejrsmål for gæsterne.

Med 2-1-triumfen gør Swansea The Championships topstrid til en nervepirrende en af slagsen, da de på fjerdepladsen nu kun er ét point fra Brentford som nummer to. Swansea har spillet to kampe færre.
 


Af Casper Baunsgaard
Mandag 12. april
Søndag 11. april