Luk

Brentford-forsvarer storroser Thomas Frank

| Championship | 8 kommentarer

Infoboks

Midterforsvar Ethon Pinnock tøver ikke med at give Thomas Frank en stor del af æren for Brentfords flotte sæson.

Thomas Frank og Brentford spiller tirsdag aften playoff-finale mod Fulham om en plads i Premier League.

Klubben med de mange danskere har spillet en stor sæson, og midterforsvar Ethon Pinnock giver i et interview med EFL meget af æren til holdets danske træner Thomas Frank.

- Thomas Frank skal have stor credit. Han er virkeligt god med drengene. Han sørger for, at vi alle er en stor enhed, og han fortæller altid folk, når de gør det godt, også dem, der måske ikke lige er først for til startopstillingen, siger han og fortsætter:

- Han har en god attitude og sørger for at alle føler sig som en del af holdet, for alle er vigtige. Vores hold er meget mere end de 11, der er på banen, siger han.

Den afgørende kamp om oprykning starter klokken 20.45 tirsdag aften.


Af Jonas Nielsen

8 kommentarer

sørenob 21:29          
Vinder de bliver FCM mester 5/6 år.
De vil få profiler på niveau med Superligaens største profiler som Djemba Djemba, Agger, Grønkjær, Zidan.
Pelota 22:06          
Hvad faar dig egentlig til at tro det? Ifoelge deres egne udmeldinger regner de ikke med at der kommer en pose penge eller bliver laant flere spillere end normalt. Det eneste de haaber paa er tilsyneladende at de ikke behoever at skabe overskud via spillersalg. Det betyder vel at de forventer at kunne holde paa profilerne og ikke forventer at kunne bruge flere penge end de plejer.
Malresi 22:58          
STOP! det ender altid med det samme i Brentford/Frank-kommentarfelterne.

Kogt ned: Steinlein eller Ankersen (måske begge) sagde i en kæk vending at en Brentford-oprykning til PL sandsynligvis ville kaste noget mønt af til FCM. Det ville fx betyde at man kan forsøge at hente Sisto hjem til heden. Mere er der ikke i det. Spar jeres tastaturer/gigttommeltotter.
Aaben 23:41          
Og naturligvis vil mange spillere se FCM som en smutvej til premiere league, hvis de ellers gør det godt.

Marginal spillere i Brentford kan ligeledes spillers "varme" i FCM, som man så det med Marcondes.

Derudover har de flere gange udtalt, at man kan tillade sig at tage større chancer ift transfers end tidligere.

Mesterskab de næste 5-6 sæsoner er nok lige i overkanten, men Fck vil blive presset mere end de i forvejen er..
Danmarks Søn 00:22          
Det er sjovt hvordan nogen tror at FCM lige pludselig bliver rigere end FCK fordi Brentford rykker i PL. Sådan fungerer det ikke, sådanne ting er der jo regler for. Og så skal man nok også huske på at omkostningerne også er større i PL, hvis man altså har interesse i at blive i rækken. Uanset hvad er Brentford i PL ikke en permanent tilstand, også dette er der folk der får det til at lyde som. Ergo kommer det ikke til at ændre det store.
MadsThomsen 00:53          
Jeg tror nu også at den gruppe af især FCK-fans men også andre, der pludselig blev West Brom-fans de sidste runder af Championship, kan være relativ rolige omkring hvor stor betydning det får hvis Brentford rykker op. Det er jo ikke sådan at der pludselig smides massevis af millioner i Midtjylland. Var det Benhams tilgang havde han jo gjort det i forvejen. Men som andre skriver kan det betyde at FCM kan hente nogen spillere, der måske ikke fandt FCM attraktivt før, fordi de ser det som en nemmere vej til Premier League. Derudover har man vidst sagt at man vil kunne tage en anelse større chancer transfermæssigt - hvad det så end betyder.

Hvis Brentford rykker op vil det dog på mange måder være svendestykket for Benham og klubbens tilgang og strategi.
Mikesas 05:39          
Selvfølgelig vil der blive nogle fordele for fcm, hvis Brentford rykker op i PL.
Torsdag 6. august