Luk

Brentford-indkøb: De scoutede 123 kampe

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Stoke - Brentford
Carabao Cup (27/10)
bet365 3,10 3,40 2,25

Brentford-indkøbet Kirstoffer Ajer er imponeret af sin nye klub, hvor han melder om en høj detaljegrad. Blandt andet i forbindelse med scoutingen af ham, der løb op i 123 kampe.

I sommer hentede Brentford den norske forsvarer Kristoffer Ajer i Celtic, og han har indtil videre gjort en god figur i defensiven på Thomas Franks mandskab.

I et interview om sin start i Brentford fortæller Ajer blandt andet om, hvorfor valget faldt på Brentford, og det skyldes i høj grad, at klubben arbejder helt ned i detaljen.

Noget som Ajer allerede mærkede, da han var i kontakt med klubben første gang ved et Zoom-møde.

- De sagde, at de havde set 123 kampe med Celtic og de kom med feedback på, hvilke kampe der var grønne og godkendte og hvilke der var røde og ikke acceptable. 

- De analyserer alt, så det jeg kunne lide ved klubben sammenlignet med de andre var, at de sagde, der var en masse spændende ting ved mig, som de var interesseret i, men også at jeg måtte forbedre mig, siger Ajer til TV2 i Norge.

Blandt andet har Ajer mærket detaljegraden i form af den danske assistenttræner Brian Riemer, der kan sende feedback når som helst.

- Han sender mig ofte beskeder i løbet af ugen og skriver: 'Har du set denne situation? Hvad skete der? Hvad skal du gøre anderledes?'. Og så er det lige med at komme ind og finde, hvilke situationer han taler om. Han tænker fodbold 24/7, lyder det fra Ajer.

23-årige Ajer har indtil videre spillet med i seks kampe for Brentford.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober