Luk

Brentford og United endte 2-2 i Onyeka-debut

| England | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Aston Villa
Premier League (25/09)
Oddset 1,40 4,80 7,80
bet365 1,36 5,25 8,00

Frank Onyeka fik den sidste halve time på banen for Brentford i testkampen mod Manchester United på Old Trafford, der sluttede 2-2 efter flere fremragende scoringer.

Der var en underholdende venskabskamp på programmet onsdag aften, hvor Manchester United bød Brentford op til dans på en smagsprøve for, hvad der venter Thomas Frank og co. i Premier League.

Brentford havde kun et dansk islæt med Mads Roerslev i startopstillingen, og han kunne se kometen Anthony Elanga banke United foran.

Aaron Wan-Bissaka slog bolden ind i feltet, hvor Elanga tog et par skridt tilbage i banen, inden han flugtede bolden i kassen til 1-0.

Kort efter udlignede Shandon Baptiste på et endnu flottere mål. Fra kanten af feltet sendte han en halvflugter over i det lange hjørne til 1-1.

Kampens helt store højdepunkt kom dog i anden halvleg, da Andreas Pereira flugtede til en bold langt ude fra, der næsten kom ned fra skyerne.

Kuglen smadrede ind helt oppe i hjørnet til 2-1, og det er ikke sikkert, at Old Trafford kommer til at huse et flottere mål i den kommende sæson.

Efter en times spil kom Frank Onyeka på banen for sin debut for Brentford, og herfra kunne han se franske Bryan Mbeumo score til kampens slutresultat 2-2 med ti minutter igen.

Lige efter kom danske Luka Racic på banen, efter han senest har været udlejet til Northampton i League 1, men det er dog langtfra sikkert, at han bliver en del af holdet i den kommende sæson.

Med 2-2-resultatet fik Thomas Frank og co. tanket lidt selvtillid og smagt på den kommende tilværelse i PL, selvom tempoet kommer til at være noget helt andet om få uger. 


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 24. september