Luk

Brentford smed sejren sent trods overtal

| Championship | 0 kommentarer

Brentford vendte 0-1 til 2-1 mod Blackburn, der tilmed blev reduceret til ti mand, inden de fik udlignet til slutresultatet 2-2 sent i kampen. 

Brentford kunne med en sejr mod Blackburn lørdag eftermiddag veksle deres sjetteplads til en tredjeplads, hvis resultaterne ellers flaskede sig for dem.

Gæsterne fra Blackburn kunne omvendt spille sig forbi netop Brentford, hvis de fik en sejr fra dagens duel.

Thomas Frank havde til kampen valgt at starte med Henrik Dalsgaard og Mathias Jensen som de eneste danskere, mens Mads Bech og Emiliano Marcondes så til fra bænken. Christian Nørgaard og Mads Roerslev er fortsat skadet.

Efter bare fire minutters spil kom Brentford til deres første afslutning, da Mathias Jensen fandt Sergi Canos med en god bold frem i banen, men spanieren sparkede snert over overliggeren.

I stedet blev det gæsterne, der sparkede sig i front efter knap 20 minutters spil efter en forrygende dribletur af Joe Rothwell, der spadserede forbi fire Brentford-spillere, inden han udplacered Raya med en kontrolleret indersideafslutning fra kanten af feltet.

Små ti minutter før pausen blev Brentford dog tilkendt et straffespark, da Darragh Lenihan rev Ivan Toney omkuld i feltet og tilmed modtog sit andet gule kort.

Toney selv tog sig af chancen fra ellevemeterpletten, og det gjorde han flot med en afslutning til højre, mens keeperen sprag modsat. 1-1 ved pausen.

Fra anden halvles start blev der plads til Emiliano Marcondes, der erstattede Vitaly Janelt.

Han skulle blot bruge syv minutter på banen, før han var ved at bringe Brentford på 2-1.

Blackburn bakkede på danskeren, der drev bolden frem og tog chancen for små 25 meters afstand, men slutning sneg sig en lille meters penge forbi mål.

Det gjorde Sergi Canos afslutning til gengæld ikke ti minutter senere, da spanieren leverede en fortryllende scoring.

Fra sin position som venstrekant trak han på tværs af feltet, hvor han snød tre Blackburn-spillere på sin vej, inden han bankede den helt op i det fjerneste hjørne så et eventuelt spindelvæv ville blive fjernet.

En mand i overtal og foran med 2-1 skulle man tro, at Brentford ville cruise sejren hjem, og det lignede det også længe.

Men få minutter før tid fik Blackburn alligevel udlignet, da Brentford ikke kunne få afværget et pres.

Det gav en skudmulighed til Jacob Davenport, hvis afslutning blev afrettet og snød Raya i målet. Dermed endte det hele 2-2, selvom Marcondes forsøgte at sikre sejren til Brentford med en god afslutning i tillægstiden.

I Coventry fik hjemmeholdet tre tiltrængte point, da de slog Rotherham med 3-1 på hjemmebane. Efter bare 12 minutter var Coventry foran med to, inden det også blev 3-0 i det 72. minut. Kort før tid fik Rotherham pyntet på resultatet.

Hos Huddersfield fik hjemmeholdet også fuld valuta, da de slog QPR med 2-0 på to scoringer før pausen.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar