Luk

Brentford snublede: West Brom rykker i PL

| Championship | 85 kommentarer

West Bromwich er klar til Premier League efter 2-2 mod Queens Park Rangers, mens Brentford må nøjes med playoff efter et 1-2-nederlag til Barnsley.

Onsdag skulle den sidste direkte oprykningsbillet til Premier League uddeles, og tre hold kunne snuppe pladsen: West Bromwich, Brentford eller Fulham.

West Bromwich lå lunt i svinget og skulle blot slå Queens Park Rangers eller håbe at konkurrenterne smed point.

Alle tre hold viste dog svingende takter i første halvleg. Her var både Brentford og Fulham bagud mod henholdsvis Barnsley og Wigan, mens West Bromwich selv havde udlignet til 1-1 kort før pausen.

For Brentford var Christian Nørgaard, Emiliano Marcondes og Henrik Dalsgaard med fra start, men det var Barnsley med Mads Juel Andersen på holdkortet, der kom bedst fra land takket være en glimrende afslutning af Callum Styles.

Fulham kom andetsteds på 1-1 kort inde i anden halvleg på et direkte frispark af Neeskens Kebano, men West Bromwich kom samtidig foran mod Queens Park Rangers.

Callum Robinson prikkede et indlæg i kassen til 2-1 til West Bromwich kort inde i anden halvleg, men Eberechi Eze udlignede efter en time, og så skulle Brentford blot bruge to mål for at sikre oprykning.

Brentford kom med et kvarter igen på 1-1 takket være et glimrende spark af Josh Da Silva, og så manglede Thomas Franks altså blot ét mål for spille sig i Premier League.

Brentford pressede gevaldigt på mod slutningen af kampen med deres forrygende offensiv, men ind ville bolden ikke.

I stedet blev det 2-1 til Barnsley i overtiden, som slukkede Brentfords drømme om en direkte oprykningsplads. Dermed er West Bromwich klar til Premier League efter 2-2 mod West Bromwich.

Barnsley slutter tredjesidst og står som udgangspunkt til en nedrykningsplads, men Wigan står over for en pointstraf og kan derfor tage billetten ned i stedet.

Fulham spillede 1-1 med Wigan, som giver dem fjerdepladsen, der giver adgang til playoff.


Af Sara Margren
Fredag 18. juni