Luk

Brescia-ejer: Anarkistisk Balotelli er færdig her

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Brescia - Frosinone
Serie B (28/11)
Oddset 2,50 3,20 2,80

Brescia-ejer Massimo Cellino forventer, at Mario Balotelli, som han kalder mærkelig og anarkistisk, er fortid i Serie A-klubben.

Mario Balotelli er udeblevet fra træning i Brescia i de seneste dage, og nu kommer klubbens ejer, Massimo Cellino, på banen med kommentarer om situationen.

Og Mario Balotelli får ikke pæne ord med på vejen, selvom Cellino mener, at sagen om udeblivelserne er blæst ud af proportioner i de italienske medier.

- Han er en underlig gut. Han har ikke længere sit hoved hos os, og jeg tager hans afsked for givet. Det er ikke nødvendigvis så anderledes fra det, han ellers har lavet i sin karriere – han er bare lidt anarkistisk, siger Cellino ifølge football-italia.net i tv-programmet Qui Studio a Voi Stadio.

Brescia er i øjeblikket sidst i Serie A, og Cellino havde forventet Balotellis afsked næsten uanset hvad.

- Hans kontrakt bliver automatisk annulleret, hvis vi rykker ned i Serie B, så hvis man tager vores nuværende situation i betragtning, er han med al sandsynlighed fri på markedet i næste sæson, siger Cellino.

Mario Balotelli kom til Brescia sidste sommer og har spillet 19 kampe for klubben. Han har bidraget med fem kasser – og Cellino er ikke tilfreds.

- Vi hentede ham ikke bare som et medie-stunt. Vi troede virkelig på, at han kunne have givet et vigtigt bidrag på banen. Fordi jeg kan lide ham, troede jeg, at han kunne skabe noget for sig selv i Brescia. Vi er skuffede over ham, siger Cellino.

Balotelli kom til Brescia fra Marseille. Han har tidligere spillet i storklubber som Liverpool, Manchester City, AC Milan og Inter.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 25. november