Luk

Brochmann-træffer sænkede norsk tophold

| Eliteserien | 0 kommentarer
Brochmann-træffer sænkede norsk tophold
Foto: Stabæk

Tonny Brochmann scorede på straffespark, da Mjøndalen vandt 2-0 over Odd og sikrede, at gæsterne ikke gik til tops i Eliteserien.

Mjøndalen ser ud til at have fundet formen i Eliteserien, og søndag aften skulle danskerklubben forsøge at bygge videre på en stime med fire ubesejrede kampe i træk.

Alle fire kampe var dog endt uafgjort, og det var ikke en nem opgave at forsøge at hente alle tre point, da Odd søndag aften kom på besøg.

Gæsterne lå inden kampen nummer tre og kunne med en sejr rykke op på førstepladsen i den bedste norske række. Men sådan skulle det ikke gå.

Vi skulle frem til anden halvleg, før kampens første scoring kom. 37-årige Olivier Occean, der har en fortid i netop Odd, bragte hjemmeholdet i front efter 57 minutters spil.

Tonny Brochmann spillede 91 minutter for Mjøndalen, og danskeren fik en hovedrolle med syv minutter igen. Her udnyttede han et straffespark til at gøre det til 2-0, der også blev kampens slutresultat.

De tre point betyder, at Mjøndalen rykker op som nummer ti i Eliteserien, mens Odd altså forsat må nøjes med tredjepladsen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 18. august