Luk

Brock-Madsen: Nu må målene gerne komme

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 2,55 3,30 2,70
Oddset 2,55 3,30 2,80
YouBet 2,65 3,25 2,70

Måltørken er efterhånden ved at irritere Nicolai Brock-Madsen, som ikke har scoret siden juli. Det fortæller han til Horsens Folkeblad.

Nicolai Brock-Madsen har holdt scoringspause siden anden runde i 3F Superligaen, og det er han efterhånden ved at være en lille smule træt af.

Til Horsens Folkeblad fortæller han, at han ikke kan undgå at blive en smule frustreret over måltørken og slår fast, at han vil på måltavlen inden vinterpausen.

- Målene må gerne komme i de næste to kampe. Nu har jeg fået et par kampe i benene, og jeg er typen, der har brug for at spille hver weekend.

- Rækken er stadig tæt, så der skal ikke meget til i midterfeltet. Det er en stor motivation, at vi kan ligge fint i tabellen, hvis vi vinder over Hobro og Sønderjyske, siger Nicolai Brock-Madsen til Horsens Folkeblad.

Angriberen har været en smule forstyrret af en skade undervejs i sæsonen, men har spillet de seneste par kampe fra start.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Rundsaven 15:25          
Måske er det hans eget niveau den er galt med. Måske 1-2 division er mere passende?
biglas43 15:29          
Hans niveau er rigligt til superligaen, spiller også godt og rager rigtig meget til sig, men nå holdet ikke får spillet mere ind fra fløjene end de gør får han for lidt at arbejde med.
Socialistens 16:36          
Der er jeg helt uenig, han har ikke rigtig bevist sig i suppen og har umiddelbart fået flere kontrakter på sin størrelse.
I udlandet var han overordnet set en katastrofe, på et ikke alt for højt plan.
Jensen99 16:53          
Brock Madsen er endnu et godt eksempel på en dansk spiller som glimrer en enkelt sæson og derefter kommer ALT for hurtigt af sted til udlandet for derefter at falde igennem.
I Horsens rager han en masse til sig som opspilsstation og kommer godt af med bolden igen. Desværre bare til medspillere uden offensive kvaliteter.
Jeg er enig i at skal Brock Madsens bruges som afslutter så skal der spilles meget mere over fløjene med indlæg herfra.
bruger 150809 17:27          
Det samme som altid sker , når man har varmet bænk i udlandet , rigtig mange kommer hjem rusten som en gammel coaster.
Sådan set 17:30          
Man kan ikke rose Brock Madsen nok for arbejdsindsatsen og indstillingen. Den er der aldrig noget galt med. Han er også god til at modtage og skærme bolden.
Men man opdager simpelt hen ikke, han er i feltet. Enten er han for dårlig eller for langsom til at placere sig i den rigtige position, eller han er ikke aggressiv nok.
Det kan godt ske, der ind imellem mangler indlæg. Men i de kampe, hvor indlæggene er der, kommer Brock Madsen ikke på dem. Mod OB virkede det nærmest som om, han gemte sig. Til gengæld var det rart at se, at han for en gang skyld prøvede at bryde igennem på egen hånd. Han har - holdet har - brug for at gøre noget angrebsmæssigt, som overrasker modstanderen.
Mandag 9. december