Luk

Brøndby-anfører: De unge har løftet sig

| Superligaen Grundspil | 10 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
3F Superligaen (23/02)
bet365 2,25 3,60 3,00
NordicBet 2,26 3,50 3,00
Oddset 2,25 3,55 3,10
YouBet 2,30 3,60 3,15

Brøndby-anfører Andreas Maxsø har stor tiltro til klubbens unge spillere, som har taget store skridt i opstarten, siger han.

Brøndby har denne vinter sagt farvel til Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, og dermed skal andre spillere stemple ind, hvis Brøndby skal slutte i top tre.

De blå-gules anfører, Andreas Maxsø, tror meget på klubbens unge spillere.

- Ja, selvfølgelig. Specielt de unge har løftet sig og taget nogle store skridt her i opstarten. De skal være klar til at tage endnu mere ansvar, og vi mere erfarne spillere skal være klar til at hjælpe dem, siger Maxsø til B.T.

Brøndby åbner deres forår ude mod OB søndag aften.


Af Sara Margren

10 kommentarer

longway666 10:22          
Ja nu må vi se på søndag.
Håber OB kommer buldrende fra start.
7000 Fredericia! 10:50          
Det skal du jo sige, Maxsø.
Syllebob 10:57          
De unge bliver nød til at løfte sig, da jeg frygter brøndby går på marked igen og køber for dyrt ind og så er vi tilbage i det gamle.
Brevklubben 11:17          
@7000 Fredericia
Maxsø siger, at de unge har løftet sig i opstartsfasen, og at de skal være klar til at tage mere ansvar, støttet af de mere erfarne spillere. Det er vel ikke noget, han er nødt til at sige? Hvor ved du det fra? Er han spurgt direkte ind til de unge spillere, eller nævner han dem på eget initiativ?
Det ville i øvrigt ikke være så underligt, hvis de unge har rykket sig. De har jo nærmest fået mere spilletid i opstartsfasen end i hele efterårssæsonen.
Bløde babser 11:38          
@7000 Fredericia
Maxsø siger, at de unge har løftet sig i opstartsfasen, og at de skal være klar til at tage mere ansvar, støttet af de mere erfarne spillere. Det er vel ikke noget, han er nødt til at sige?
Fordi alt håb i og omkring Brøndby pt bygger på at der skal ske et mirakel med de unge.
Nu hvor man har fjernet de 2-3 bedste spillere uden at tilføre noget, er et kraftigt niveaufald uundgåeligt med mindre de unge får vinger på rekordtid.
Hvis ikke anføren bakker op om det håb er der ikke så meget tilbage.
HGW 11:46          
Og overskriften kunne ligeså godt være: De unge SKAL løfte sig!

Og det bliver super spændende om de kan det. Jeg tror vi er mange der ikke aner hvilken forfatning Brøndby er i, og om det bliver fugl eller fisk. Økonomisk er det nok de færreste der ikke forstår det nødvendige i det her transfervindue og så må vi håbe det rækker og vi får løftet os på sigt.
Brevklubben 11:48          
@Bløde babser
Har bemærket, at du finder ind i adskillige tråde, som omhandler BIF og forsøger at provokere mere end at skrive noget relevant. Og nu som advokat for 7000 Fredericia:-)
Jeg bruger lige et par linier på dig her, men vil fremover pænt ignorere dine ind- og udfald.
Lørdag 22. februar