Luk

Brøndby-anfører: Dejligt at mærke det lille sus

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (02/06)
bet365 1,72 4,00 4,33
NordicBet 1,74 3,95 4,45
Oddset 1,72 3,95 4,70
YouBet 1,71 3,95 4,60

Brøndby-anfører Andreas Maxsø var glad for at komme i kamp igen, og det kunne mærkes i kroppen, selv om man spillede uden tilskuere.

Brøndby testede torsdag aften for første gang inden Superliga-starten, da man på et tilskuertomt Lyngby Stadion mødte Superliga-konkurrenterne.

Oprykkerne vandt med 2-0 på hjemmebane, og selv om der var plads til forbedring, så var Brøndby-anfører Andreas Maxsø glad for at være tilbage i kamp.

- Det var dejligt at skulle ind i sin gamle rytme igen med at lade op til kamp og prøve at komme ind i de gamle rytmer og måder at gøre tingene på og mærke, at der var en spænding i kroppen hele dagen, siger han til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Også at træde ud på stadion og mærke det lille sus, der kom. Nu var det bare en træningskamp, men det er lang tid siden, vi har spillet kamp, så det var fedt at have noget at spille for – ikke tre point i denne kamp, men for at vinde.

Ligesom i Superligaen blev træningskampen spillet i strengt følgeskab af de protokoller, som Divisionsforeningen har udviklet for en sikker afvikling af fodbolden.

Brøndby tabte som bekendt 0-2, og anføreren savnede fokus og koncentration, selv om der også var positive aner.

- Jeg synes egentlig, at tingene virkede fint. Det påvirkede ikke rigtig folk, at det var var under lidt andre vilkår. Vi så fine nok ud på bolden, men vi manglede så bare lige den sidste skarphed i begge ender.

-  Det er selvfølgelig noget, vi skal arbejde på, men først og fremmest var det vigtigt at komme i gang igen. Stort set alle fik omkring en times spilletid, og alle så forholdsvis fit ud, så det er positivt. Vi skal være lidt skarpere i fokus og koncentration, men det har vi to uger til at arbejde på, så det skal nok blive godt.

Brøndby tester tirsdag på hjemmebane mod Lyngby, inden man begynder sæsonen mod SønderjyskE tirsdag den 2. juni.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. maj