Luk

Brøndby-anfører: Vi taber når vi er gode

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,77 3,90 4,60
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

Nederlaget til FCM frustrerer Brøndby-anfører Andreas Maxsø, der føler, at holdet taber, når det spiller godt.

Brøndby havde sejren i sin hule hånd, da der manglede en halv time af kampen mod FC Midtjylland i lørdagens superligakamp.

Her førte Brøndby med 2-0, men det blev vendt på hovedet, da Erik Sviatchenko headede 3-2-sejren hjem til FC Midtjylland på en scoring dybt inde i tillægstiden.

Nederlaget er det andet i streg for Brøndby, der ellers har fået en god sæsonstart med fire sejre i de fire første kampe.

Det frustrerer holdets anfører, Andreas Maxsø, der så flere gode takter fra ham og holdkammeraterne.

- Det er frustrerende, at når vi spiller mindre godt, så vinder vi, mens når vi spiller godt, så får vi ikke pointene. Så vi må prøve at få lavet en kombination imellem de to ting, siger Andreas Maxsø.

Holdets cheftræner, Niels Frederiksen, så flere gode ting fra sit mandskab, der sagtens kunne have scoret mere end de to gange, det blev til.

- Vi synes egentlig, at vi i store dele af kampen præsterede godt og var bedre end Midtjylland. Vi skal score flere mål, det er der ingen tvivl om.

- Vi havde en god ro på bolden og fandt de rigtige rum. Vi vekslede fint på banen med at spille direkte og holde lidt på bolden.

- Der var en masse gode løb på den sidste tredjedel, der gjorde, at vi skabte masser af chancer, siger Niels Frederiksen.

En kliché i fodbold er, at hvis man ikke udnytter sine chancer, så bliver det straffet. Der er derfor heller ikke tvivl om, hvor pilen peger hen, når ansvaret for nederlaget skal findes.

- Vi må også konstatere, at vi lukkede tre mål ind, som vi slet ikke skal lukke ind, hvor vi lavede nogle personlige fejl, der bragte FC Midtjylland ind i kampen, siger Niels Frederiksen.

Ved kampens afslutning var temperamentet i kog eksemplificeret ved Brøndbys Sigurd Rosted, der fik rødt kort og smadrede en rude på vej ud. Han forsikrede efterfølgende, at han havde fået raset af.

FCM overtog førstepladsen fra Brøndby med sejren.

/ritzau/


Af Lasse Rene

5 kommentarer

7000 Fredericia! 23:41          
Luk!
AK78 01:38          
Brøndby skal bruge alt for mange chancer til at scorer, de burde jo ha ført med 4-5 mål efter en time også havde sejren aldrig været i fare.
Positivt at Brøndbys billige teenagere kan spille FC Midtjyllands dyre CL drenge ud af brættet, synd de ikke for som fortjent...
Med blå gult sympati og i nederlagets stund, må jeg indrømme at jeg normalt holder med Danske hold i Europa, men jeg er så skuffet at jeg nu glæder mig til at se Liverpool pille FCM totalt fra hinanden på Tirsdag, de er begyndt at få en irriterende selvtillid som jeg ikke kan lide.
jesperyellow 06:29          
Brøndby var klart bedste hold og burde have lukket kampen. Positivt må man sige Pavlovic bringer noget godt til holdet og Maxsø er bare suveræn.
Mensah og Schwabe kostede i går og sådan kan det gå. Blas Riveros og Corlu ind i start 11, så venter der en sejr næste gang.
Cerezo 09:05          
Enig i at Brøndby var det bedste hold igår, men kampen varer 90 minutter + overtid og skal lukkes i den gode periode -især mod et hold som FCM som har en bred trup og dygtige spillere på bænken de kan skifte ind.

Nu har jeg set både Lindstrøm og Maxsø antyde at det er anden uge i træk man burde have fået mere med, men personligt synes jeg, på trods af at jeg holder med Brøndby, at SønderjyskE var det bedste hold i sidste weekend, hvor Brøndby havde nogle chancer i 1. halvleg men ellers ikke spillede særlig godt.

Med en præstation som den igår kombineret med lidt mere kynisme og koncentration er der dog gode muligheder for at komme tilbage på vindersporet.
duhl44 09:55          
Kan ikke mindes FCM blive udspillet i en sådan grad. At de så tilmed vinder mod Brøndby gør kun det hele endnu mere ekstrem for det var tyveri. Brøndby har kun sig selv at takke for de ikke lukkede kampen.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november