LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby-assistent stopper til sommer

| Superligaen | 13 kommentarer
Brøndby-assistent stopper til sommer
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,75 3,90 4,50
Claus Nørgaard har opsagt sin stilling som assistenttræner i Brøndby, men tager foråret med efter aftale med sportsdirektør Troels Bech.

Thomas Frank har onsdag kvittet sin stilling som cheftræner i Brøndby med øjeblikkelig virkning efter afsløringerne af formand Jan Bech Andersens ageren på et fanforum.

Assistentræner Claus Nørgaard har taget samme beslutning, men fortsætter sæsonen ud.

- Mine grænser er overtrådt i forhold til de værdier, jeg har. Jeg kan ikke længere genkende det projekt, som jeg sagde ja til i sin tid. Derfor har jeg valgt at søge nye udfordringer til sommer, siger Nørgaard til bold.dk og tilføjer:

- Jeg er ked af Thomas ikke er her mere, men jeg har sagt ja til at fortsætte under Auri efter aftale med Troels Bech, og det er den præmis, der nu engang er.

Nørgaard håber, man hurtigst muligt kan lægge dagens ballade bag sig, så det ikke går ud over præstationerne på banen.

- Jeg håber ikke, det her får nogen betydning på banen. Vi skal hurtigt videre. Vi har en kamp allerede søndag mod Randers, som skal vindes, siger Nørgaard.

Nørgaard har en fortid som U-landstræner-assistent og som cheftræner i 2. divisionsklubben Skovbakken.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

13 kommentarer

K9 13:08          
Det er nok også det bedste for alle parter...Nyt pust og ny spillestil.
haraltidret 13:08          
Mon det er klogt at beholde en assistenttræner der ikke længere kan genkende det projekt han engang sagde ja til.
ToonInStoke 13:10          
Rotterne og den synkende skude?
Scharw 13:12          
https://docs.google.com/document/d/1vEb ... ef=2&pli=1

Ovenstående link er en sammenklipning af "Oscar"/JBA´s kommenaterer på SSO. Det er fuldstændigt absurd læsning, med den forhåndenværende viden. Det er sgu underligt, at man på den måde deltager aktivt i diverste debatter, aktivt omtaler sig selv i tredjeperson, og i øvrigt fremlægger konkrete tal på eksempelvis spillerhandler.

Assistentens stop er naturligt, og en mand værdigt. I øvrigt i kølvandet på, at JBA og Troels Bech netop har siddet og sagt, at opbakning fra staben og medarbejderne er der, og at der ikke kommer yderligere ændringer. Spændende hvad konsekvensen bliver, hvis flere melder fra.
Pademann 13:14          
Brøndby er vel i mere eller mindre grad ligeglade med resten af sæsonen. Medaljer kan umuligt stadig være målsætningen men nærmere et ønske og pokalen ville blot være bonus efter al denne polemik. Så kan man lige så godt spare lønnen og trods alt dejligt nok for Auri at få lidt insiderviden af Nørgaard, omend han og TF ikke havde styr på en skid. Lidt sølle at udtale disse ting for efterfølgende at blive et halvt år?
Benjaminbb 13:37          
Jeg forstår 100% CNs udmelding. Meeeen det lugter meget af, at han søger en fyreseddel, så han ikke selv skal sige op. Den udmelding passer i min optik ikke særlig godt med at blive i jobbet.
Sir_Cumcised 13:38          
Scharw, kan ikke få link til at virke?
Fredag 19. april