Luk

Brøndby-back: Ser mig selv spille i Tyskland

| Superligaen Grundspil | 9 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
3F Superligaen (23/02)
bet365 2,25 3,60 3,00
NordicBet 2,26 3,50 3,00
Oddset 2,25 3,55 3,10
YouBet 2,30 3,60 3,15

Anthony Jung havde tyske bejlere i vintertransfervinduet, og Brøndby-forsvareren siger til B.T., at han ser sig selv spille i Tyskland i løbet af de kommende år.

Brøndbys Anthony Jung var i januar på blokken i Bochum og Hannover 96, men endte med at blive på den københavnske vestegn.

28-årige Jung, der har kontraktudløb i sommeren 2021, regner dog med, at han i fremtiden skal hjem til det tyske.

- Der har været nogle tyske klubber, som har henvendt sig. Specielt Bochum var meget konkrete, mens der ligeledes var lidt fra Hannover 96.

- Jeg ser mig selv spille i Tyskland i løbet af de kommende år, men hvornår det helt præcist bliver, ved jeg ikke. Lige nu er jeg her, og det er jeg glad for, siger Jung til B.T.

Anthony Jung kom til Brøndby fra RB Leipzig i 2017 og har sidenhen spillet 99 kampe i den blågule trøje med 13 oplæg og en enkelt scoring til følge.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Fossa Del Leoni 21:28          
Han skal skydes af til sommer, så er Kabongo forhåbentlig også oppe i omdrejninger igen til at erstatte ham, det lader jo til at Jung kommer til at spille midterforsvar i hans sidste tid i Brøndby. Det gør vel også forsvaret en anelse mere dynamisk hvis der skal omrokeres pga skade eller rødt til sidst i kampen hvis man f.eks. er løbet tør for udskiftninger
jesperyellow 21:52          
Hvis man læser hele interviewet med Jung siger han også at han er glad for at være i BIF. Men bold.dk har valgt at udelade store dele af Interviewet og får dermed rørt lidt sensation i suppen.
Helicobacter pylori 22:03          
Og hvilket mål, han scorede. Jeg kunne have kysset manden den fredag i Herning.
Cerezo 23:01          
Tror også på en exit for Jung til sommer. Ikke helt usandsynligt at Schwäbe også smutter og at man således har gjort sig af med de sidste rester af den tyske arv fra Zornigers projekt.

Det nåede at blive en del spillere og trænere som Zorniger hentede til klubben på sine knapt tre år: Röcker, Mukhtar, Halimi, Bellot, Kopplin, Kaiser, Schwäbe, assistentræneren Jaissle og analytikeren Borst var alle tyskere og derudover havde Zsolt Kalmar, Jan Kliment og Tamas Bodog alle koplinger til tysk fodbold.
axfaxf 23:46          
Hvis der virkelig var tale om seriøse bejlere, kan det ikke have været klubber med penge, endsige de håndører BIF sælger spillere for pt.

Der er nok nærmere tale om, at manden desværre laver en Plaffeminister og får rigtig djævelsk ondt i en eller anden kropsdel, så han ikke fremstår på Transfermarkt som del af en endnu en eklatant fiasko.

Han er allerede afskrevet af sin egen træner som en af de spøgelses-wingbacks, der skal bringe målene til et mandskab, der af det børsnoterede selskab bag har meldt ud, at de går efter MINDST bronze. (FNIS!).
XSDU 23:56          
Uanset hvem der forsvinder hvornår, skal Kabongo ikke ind og erstatte nogen som helst, på nogen som helst position.
Det giver mig dårlige nerver, når han bare er i nærheden af bolden, han er helt enkelt for ringe til det hold.
Bangfire 13:11          
Når Jung gider at spille fodbold, er han virkelig god. Og vi har vel ikke andre ude på VB? Men mon ikke CV er opmærksom på problemet, nu hvor udrensningen synes at fortsætte.

Og tag bare Schwäbe med..
Lørdag 22. februar