LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby bekræfter Boysen-salg

| International | 33 kommentarer
Se Zorniger i studiet efter storsejren
Phiri om transfersnak: Jeg holder mulighederne åbne
Ny BIF-spiller Hermansson: Brøndby er en stor klub med historie
Nørgaard: Jeg kan bidrage på 6'er-positionen
Hjulsager: Jeg var kørt fast under Thomas Frank
Brøndby bekræfter Boysen-salg
Foto: Brøndby IF
Brøndby bekræfter, at de har solgt kantspilleren David Boysen til hollandske Roda, hvor han får en toårig kontrakt med option på et mere.

David Boysen var ikke med i Brøndbys kamp mod Valur i går, og Ekstra Bladet skrev tidligere på dagen, at det skyldtes et kommende klubskifte. Det er nu officielt.

25-årige Boysen skifter nemlig til Roda i den hollandske Æresdivision, hvor han får to år med option på endnu et år.

- David Boysen har leveret det, vi håbede, da vi skrev kontrakt med ham i januar i år. I foråret satte han med sit offensive spil sit præg på vores hold med både mål og assists. Det er måske lidt tidligt, vi siger farvel til David efter blot seks måneder, men det er en god mulighed for David at prøve lykken i udlandet. Vi ønsker David held og lykke med det nye eventyr, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Boysen nåede et halvt år i Brøndby.

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

33 kommentarer

kewell10 12:41          
Godt arbejde, og en super løsning for alle parter.
Big Bang 12:45          
En ganske fin spiller, der overordnet set har leveret i sin korte tid i BIF. Det giver alligevel god mening at lave noget mønt på ham nu, da Zorniger ikke ligner en mand der vil spille med deciderede kanter. Pengene kan man altid bruge, og Boysen var - ikke mindst efter tilgangen af Borring - i risiko for at blive til overs i det nye setup.
Münchner 12:47          
Flot salg. Spændende om han kan slå igennem i Hollandsk fodbold.
Bangfire 12:48          
Det er pludseligt gået hurtigt for Boysen, men han har også grebet chancen og spillet godt. Lidt ærgerligt at slippe ham så hurtigt som TB også siger, men forståeligt. Håber dog man har fået lidt mere end de to mio. for ham.
Manchester_United17 12:51          
Hvad er jeres bud på Zorningers opstilling på midten/angrebet? Er der plads til Nørgaard? Borring?
Kannibal 12:59          
Ikke kønt, at Troels Bech over det sidste halve år endelig har fået købt et par gode kanter, når han så næsten samtidig ansætter en træner der spiller uden kanter. Det får alle flosklerne om om at man tænker langsigtet og strategisk til at klinge lidt hult.

Men held & lykke til Boysen, han gjorde det godt i sit halve år i klubben, og var altid en fornøjelse at følge. Nu får vi se om det samme sker for Borring - det kan ikke være sjovt at være købt som førstevalg til kanten og så pludselig i stedet været 4-5 valg i angrebet.
James Doakes 13:00          
@united

Ingen af dem når alle er fit.
Lørdag 23. marts