Luk

Brøndby bekræfter: Mukhtar taler med ny klub

| Superligaen Grundspil | 31 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,25 3,60 3,00
NordicBet 2,13 3,70 3,15
Oddset 2,20 3,60 3,05
YouBet 2,20 3,65 3,10

Brøndby bekræfter, at Hany Mukhtar har fået lov at besøge en udenlandsk klub, der gennem længere tid har vist interesse for ham.

Hany Mukhtar har været meldt på vej til at forlade Brøndby, og nu afslører klubben selv, at den offensive tysker har indledt dialog med en udenlandsk klub.

Det er fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der forklarer, at Brøndby formentlig kommer til at beholde Mukhtar i resten af 2019.

- Vi har igennem et stykke tid været i dialog med en udenlandsk klub om et eventuelt salg, og vi har derfor givet Hany tilladelse til at besøge klubben og afslutte forhandlingerne om hans personlige vilkår.

- Derfor vil Hany ikke være at finde i truppen mod AGF denne weekend. Hvis og såfremt et skifte skulle falde på plads over de kommende dage, så vil Hany fortsætte hos os efteråret ud, før et eventuelt skifte finder sted i starten af det nye år, siger Carsten V. Jensen.

Det har været på tale at en amerikansk klub står klar til at overtage Hany Mukhtar – den del melder historien dog intet om.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

31 kommentarer

hvidovremichael 11:15          
Det er bare løgn og er gennemført elendigt og typisk Brøndby. SUK

Vores bedste spiller som har været langtidsskadet og kan derfor ikke være meget værd sælger vi nu for småpenge?
Sig dette er løgn?

Ellers skal de hoste op med 40 mill.

Muhktar har hele tiden sagt han elsker Brøndby københavn og alt uden for banen.
Det er sikkert Brøndby der igen lader deres bedste spillere gå fordi? de er så inkompetente det er uvirkeligt.
MesutCazorla 11:17          
MLS starter ny sæson i marts, hvis jeg ikke husker forkert, så med et januarskifte - og rytterne in mente - kunne det godt tyde på, at det er retningen.
Nemt 11:20          
OB skulle være klar med 4 millioner,
hvidovremichael 11:22          
Konkurrenterne laver det ene super salg efter det andet og får kassen for deres spillere.Brøndby lader de bedste gå eller sælger dem for peanuts.

Det næste bliver vel man lader en Brandvarm Kaiser tage tilbage til Tyskland ved kontraktudløb og sælger Tibbling for 500.000 Euro til en hollandsk klub..

Det ville slet slet slet ikke undre mig.

Imens har FCM solgt spillere for 120 mill.
Cerezo 11:36          
Ja, det tyder på MLS både pga. deres sæsonstart om foråret men også fordi transfervinduet er lukket over there.

Giver jer andre ret i at der desværre nok er tale om et ret skuffende salg i forhold til det potentiale man så da man i foråret 2017 konverterede lejeaftalen fra Benfica til en permanent 4-årig kontrakt.

Sådan som Mukhtar startede i Brøndby havde jeg aldrig troet at man kunne beholde ham i tre sæsoner, men desværre har formkurven været dalende i et stykke tid og det hjælper selvfølgelig heller ikke på prisen at han har siddet ude så længe.
Nicodemus 11:42          
Hvis Pukki fortsætter med at score i Prem, er der en fair chance for at Kamils værdi stiger proportionalt, da der bliver kikket på hvor Pukki spillede før, hvordan hans afløser klarer sig i samme liga og hvad spillere generelt bliver solgt for hos topholdene.

Så er spørgsmålet bare om BIF har lyst til at sælge Kamil i en Sørloth-inspireret handel
CAS1977 11:44          
@hvidovremichael

Er du GAL, glasset virker mere end halvtomt!

Jeg er ikke glad for at se Hany forlade Brøndby, hvilket det unægteligt tyder på. Dog synes jeg ikke, at han har spillet godt længe. Bevares - når han spiller bedst, er han én af de bedste i Superligaen, hvis ikke den bedste. Dog skal vi vel tilbage til 17/18!sæsonen, før han senest holdt niveau?

Man ved, hvad man har - men sjældent hvad man får. Derfor havde jeg også gerne set Brøndby beholde Hany. Jeg kan ikke i skrivende stund huske, hvornår hans kontrakt udløber, men det er klart, at hans seneste sæson og skader ikke presser prisen op.
Onsdag 29. januar