Luk

Brøndby-boss: Ingen tryllestøv over spillerne

| 3F Superliga | 46 kommentarer

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen maner til besindighed efter 3-1-sejren over FC København.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har en fortid som både cheftræner og sportsdirektør i FC København samt spiller i både Brøndby og FCK.

Søndagens derby var dog hans første som sportslig leder i Brøndby, og han kunne glæde sig over en 3-1-sejr til værterne.

- Det var en typisk derbykamp præget af nærkampe, dueller, hårdt spil og få chancer. Det lignede det, som det plejer at være, siger CV.

Præstationen var Brøndbys bedste i en periode, men CV understreger, at der er brug for tålmodighed. Indsatsen bliver muligvis ikke på samme niveau i alle kampe fremover.

- På et eller andet tidspunkt skal vi derhen. Men det var vi ikke i sidste sæson, og jeg gætter på, at der ikke er drysset tryllestøv ud over drengene, så det er ud på træningsbanen og videre, siger CV og tilføjer om stemningen i derbyet:

- Det var en vanvittigt fornøjelse at være tilskuer. Der er ikke nogen, der kan konkurrere. Og heller ikke ret mange i Europa, tror jeg. Det er imponerende.

Brøndby gæster efter landskampspausen Lyngby i sin næste kamp.


Af Mikael Blond

46 kommentarer

UdgaardsLoke 07:13          
En god sejr i går, men den kan ikke bruges til alverden, hvis Brøndby ikke er i stand til at bygge videre på det fundament. Der er pt. alt for mange udsving, hvilket pinlige nederlag til Sønderjydske og især Esbjerg vidner om.
AK78 07:46          
Ja og pinligt 0-3 hjemme til AGF og 1-2 hjemme til Horsens... og selvfølgelig Esbjerg som ligger næstsidst.
Jeg har mere forståelse for et spinkelt nederlag ude til SønderJyske, som har stærke spillere også med en ok Brøndby indstilling.
Iøvrigt så vidste jeg ikke at CV. tidligere har været cheftræner og Sportsdirektør i Brøndby, det må være før min tid..:-)
bruger 171074 07:49          
bekymret over om det kun er helt store kæmpe som kan motivere holdet og træner men en dejlig underholdende kamp med 3 point i kassen.
somefun 07:58          
Må være en enlig svane for BIF
HGW 08:03          
Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har en fortid som både cheftræner og sportsdirektør i Brøndby samt spiller i både Brøndby og FC København.
CV cheftræner i Brøndby!?!?

Anyway, så er jeg ret vild med CVs stil. Ingen tryllestøv, det er på træningsbanen det sker! Vi skal knokle og bygge videre. Det her hold har mere end vi har vist indtil videre.
Unikum 08:22          
Synes det var positivt med en 3-5-2 opstilling, det gav noget ro bagtil og vi var i kontrol det meste af kampen. Håber det er noget der bliver trænet i landskamp pausen og vi kan holde momentum efter derbyet.
apb 08:53          
Brøndby er Danmarks suverænt mest sagnomspundne og fulgte klub. Det er et fantastisk fundament som ingen kan købe sig til. Når de engang får det til at køre på banen bliver det bare endnu større.
Søndag 13. oktober