Luk

Brøndby-boss om Jung: Han har fortjent det

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, mener, at Anthony Jung har fortjent at tage skridtet videre fra Brøndby til Werder Bremen.

Onsdag kunne Werder Bremen meddele, at de har hentet Anthony Jung til klubben, og dermed er tyskeren et færdigt kapitel hos de danske mestre fra Brøndby.

Ude på Vestegnen er de da kede af, at Jung har valgt at fortsætte karrieren i Tyskland, men afskeden er helt naturlig, og den tyske forsvarsspiller har om nogen fortjent at komme videre.

Det fortæller Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

- Afskeder er en naturlig del af fodboldverdenen, og selvom vi vil savne Tony, så har han i den grad gjort sig fortjent til at tage næste skridt i sin karriere. 

- Tony og hans kone står foran en familieforøgelse, og alle i Brøndby IF ønsker dem alt det bedste fremadrettet på og udenfor banen, og jeg er sikker på, han kommer til at tænke tilbage på sin tid i Brøndby IF som nogle af de bedste år i sin karriere, udtaler Carsten V. Jensen.

Werder Bremen har desuden ikke meddelt, hvor lang en kontrakt Anthony Jung har fået med klubben. 


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

loldude 17:37          
Utroligt så "forfærdeligt" der er i Danmark at man bare må hjem til sit hjemland. Personligt ville jeg da mene at udsigten som minimum at skulle spille Europa League burde trække en del.. Men ja, hvad ved jeg.. Der er efterhånden også en del store traditionsklubber i 2. Bundesliga..
Ludomania 17:50          
@loldude Du har helt ret, hvad ved du?
kampito 18:55          
2 Bundesliga og Werder Bremen er i min optik et klart skridt op af karrierestigen..
2 Bundesliga er stærkere end Superligaen som helhed og Werder Bremen er en kæmpe stor klub, som formentlig trods status som 2 Bundesliga klub, kommer til at spille for 50.000 tilskuere til hver hjemmekamp.. derudover må Werder være storfavorit til at rykke retur i Bundesligaen, selvom vi jo ved fra HSV at det ikke er så nemt som man tror og håber.
Held og lykke til Jung.;-)
Pegefingeren 20:30          
Kampito

Fuldstændig enig. Derudover har Jung nok også fået et økonomisk mere attraktivt tilbud, og selvom han nok ikke gik sulten i seng med en kontrakt i Brøndby, så har han muligvis sikret sig selv økonomisk resten af livet med denne kontrakt (eller i hvert fald et godt stykke henad vejen), når man regner løn, sign on fee og diverse bonusser ind
Mac2907 22:09          
Jung har været en ubetinget succes i SL i de seneste 2 år, så det er helt naturligt at han forfølger en "større" klub. WB har en flot historik med et flot renomme i tyske fodbold. I øvrigt et flot stadion, med floden Weser tæt ved, som en ven og jeg besøgte for mange år siden i en Europa-Cup kamp. Jeg mener dog ikke der kan være 50.000, men omkring de 44.000, men det skal der nok komme til de "store" kampe i 2. BL mod hhv. S04 og HSV. S04 har det største stadion med 64.000 pladser og HSV det næststørste med 57.000 pladser. Så ja, både lønchecken og tilskueremængden er med afstand større end vores egen lille, men skønne, SL. Spændende for os i syd-DK der følger tysk fodbold og nu Jung, både i TV men så sandelig også på de nordtyske stadions. Det er bare en millimeter sjovere at være blandt 50.000 andre end 10.000 - 12.000 tilskuere, selvom et par af de danske klubbers supportere i den grad gør rigtig meget for at løfte SL op på et ok stemningsniveau.
Bangfire 23:37          
Weserstadion er et fodboldstadion i Bremen i Tyskland, der er hjemmebane for Bundesliga-klubben Werder Bremen. Stadionet har plads til 42.358 tilskuere.
Du har sgu en god hukommelse MAC ;)

Men ja, kan bestemt også godt se hvorfor en tysker gerne vil hjem og spille for en stor klub i en stor liga (uagtet at det så er på næstbedste niveau).
Daman 08:08          
Der kan være rigtigt mange gode og mindre grunde til at Jung skifter hjem til sit hjemland. Mon ikke en af dem er, at han inden længe bliver flået i skat når forskerordningen udløber. Mon ikke også det for de fleste mennesker heldigvis er attraktivt at komme lidt tættere på venner, familie mv igen. Da Jung nok aldrig bliver aktuel i en af de helt store tyske klubber tænker jeg et skifte til traditionsklubben Werder er noget af det største han vil komme i nærheden af i Tyskland.
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni
Junker lynede og sendte hilsen til Eriksen
13:04
Spurs-læge: Eriksens hjertetests var perfekte
13:04
BBC undskylder for at vise billeder af Eriksen
13:02
Viaplay-chef ærgrer sig over Eriksen-billeder
13:00
DBU holder pressemøde klokken 15
12:58
Inter-chef: Eriksen har sendt en besked til os
12:57
DBU holder pressemøde klokken 15
12:56
Laudrup: UEFA burde have afblæst kampen
12:56
Spurs-læge: Eriksens hjertetests var perfekte
12:54
Pukki: Den sværeste kamp i min karriere
12:53
DBU: Christian Eriksen er fortsat stabil
12:52
DBU: Christian Eriksen er fortsat stabil
12:50
DBU holder pressemøde klokken 15
12:49
Inter-chef: Eriksen har sendt en besked til os
12:49
EM-bold: Jeg var stolt af at være dansker igår
12:47
Spurs-læge: Eriksens hjertetests var perfekte
12:46
EM-bold: Jeg var stolt af at være dansker igår
12:45
Laudrup: UEFA burde have afblæst kampen
12:43
EM 2020 (2021)
12:41
Jonas Wind starter på toppen for Danmark
12:40
Werner i tvivl om startplads: Jeg er ligeglad
12:40
Inter-chef: Eriksen har sendt en besked til os
12:40
Spurs-læge: Eriksens hjertetests var perfekte
12:39
DBU: Christian Eriksen er fortsat stabil
12:38
Laudrup: UEFA burde have afblæst kampen
12:38