Luk

Brøndby-chef: Corona vil påvirke os i flere år

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 3,00 3,60 2,27
Oddset 3,05 3,65 2,25
bet365 3,00 3,40 2,30

Brøndbys direktør Ole Palmå er optimistisk trods underskud men tror, at effekterne af corona vil følge dansk fodbold i flere år.

Brøndby IF fastholdte torsdag deres forventninger til regnskabsåret 2020 med et underskud på mellem 25 millioner og 35 millioner før skat.

Det relativt store underskud og de dårlige udsigter til et fyldt Brøndby Stadion på grund af corona er noget, som Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, tror, man skal vænne sig til.

- Vi knokler på for at sikre indtægter, men udmeldingerne fra regeringen i disse uger bringer ikke meget optimisme med sig, og dansk fodbold vil på nuværende tidspunkt allerede være påvirket i de kommende år af de økonomiske følgevirkninger, som de nuværende restriktioner bringer med sig, siger Palmå til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Vi er dog optimistiske og har håb for fremtiden, og vi klubber arbejder for, at vi tidligt i det nye år igen kan få muligheden for at lukke fans og partnere ind på tribunerne. 

- Vi har allerede vist, at vi ganske forsvarligt kan afvikle kampe med tilskuere under de corona-protokoller der er udviklet. Vi oplever en utrolig opbakning fra fans og partnere, og vi glæder os alle til, at vi kan åbne Brøndby Stadion op igen.

Brøndbys forventninger til 2020 er stort set de samme som i de sidste forventninger til året tilbage i september, hvor de forventede et underskud mellem 25 millioner kroner og 40 millioner kroner.


Af Johannes Skjøth

9 kommentarer

Juniorx 12:23          
Selvom jeg ikke ligefrem er fan af hverken BIF Eller FCK som har deres at kæmpe med for Tiden, så syntes jeg det er super ærgeligt. Og det ærger mig især da det kunne have været bedre for klubberne hvis den ansvarlige myndighed havde tillid til at finde løsninger.

I DK har et samarbejde mellem myndighed og befolkning altid været et at de fantsastiske ting ved DK. Det at man har tillid til at erhverv kan finde løsninger der overholder retningslinier.
Denne topstyring Fra dansk regering er ikke køn, og jeg fortryder min stemme for forandring.
Pantic 12:37          
Man kan jo så altid spørge sig selv, om det bare er myndigheder i hele Europa der er forkert på den, når alle ligaer mere eller mindre spiller uden tilskuere - eller om klubber og os fans er farvede.
John Henry 12:39          
Så du mener, at en borgerligt ledet regering, havde åbnet diverse stadions, på trods af, at der overhovedet ikke spilles fodbold MED publikum i hele Europa ?
Goddaw!
Jogabonita 13:35          
JuniorX
Jeg er sku´ helt på linje med dig.

Jeg var til et comedy arrangement i bremen teater, hvor man sad familie/venner sammen, også var der et sæde til de næste gæster - Det var tætpakket og indelukket.

At man lukker hele stadions ned (læs: 500 tilskuere, I know) er virkelig håbløst og ødelæggende, som Palmå også selv er inde på. At man ikke kan finde plads til min. 5.000 på stadions der kan rumme +12.000 er virkelig mig en gåde med tanke på hvad biografer, comedy shows mm. må.

Og ja endnu mere hovedløst bliver det, at man så indespærre disse 500 tilskuere i samme sektion - det er seriøst en ommer.
Juniorx 15:05          
Hvis der var vilje for det kunne man også lave restrikstioner i forhold til smittetal kapacitet eller hvad ved jeg. Der kan findes en masse fornuftige løsninger, hvis viljen er til det. Men det er den bare ikke Fra regeringens side.

Og ja ved godt der er fans der har kludret rundt i det, men jeg er sgu sådan indrettet at jeg tror at mennesker kan forbedre sig, hvis incitamentet er der. Det virkede til at regeringen ventede på at nogen kludrede i det, og så kunne Joy sige hvad sagde jeg, og vise handlekraft.

Og så må man jo slå ned på dem der ikke kan få deres fans til at slå røven i sædet. Men regeringens løsning med bare at ignorere hele brancher og så Ellers krydse fingre for at det hele nok skal gå er decideret håbløst. Og derudover bare ramme hele gruppen med samme bevægelse.
haraltidret 16:51          
Jeg tror man danske fodbold skal være glade for at man overhovedet må lukke tilskuere ind på stadion. Der er rigtigt mange lande i Europa, hvor der slet ikke må lukkes tilskuere ind, og hvor befolkningen nærmest er eller har været sat i stuearrest. Regeringen følger bare anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne. Og de anbefaler indtil videre at tilskuerloftet fastholdes indtil smittetrykket igen er faldet markant. Dette er iøvrigt samme linje som de fleste andre europæiske lande følger.
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar