Luk

Brøndby-chef: Ingen hold spiller prangende

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
15' 1-0 Mikael Uhre
47' 2-0 Pierre Bengtsson
56' 2-1 Wahid Faghir

Brøndby vandt 2-1 over Vejle efter en tæt kamp. Her leverede Brøndby ikke en prangende indsats, men det er der faktisk ingen hold, der har gjort indtil videre ifølge Niels Frederiksen.

Brøndby sikrede sig tre nye point søndag aften, da de vandt 2-1 over Vejle efter en tæt duel.

Hjemmeholdet havde ellers godt styr på sagerne, da de kom foran 2-0, men efterfølgende handlede det mere om at forsvare for Brøndby-mandskabet. 

Men betyder det overhovedet noget for Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, at Brøndby ikke spiller prangende, selvom de indsamler point? 

Det blev han spurgt ind til af TV3 Sport efter kampen

- Der er ikke så mange hold i øjeblikket, der spiller prangende fodbold. Det synes jeg ikke, at jeg har set nogle af vores konkurrenter gøre endnu faktisk. Jeg synes, at vi var tæt på at gøre det mod Lyngby. Der synes jeg, at vi spillede en rigtig fin kamp, fortæller Niels Frederiksen til TV3 Sport og fortsætter.

- Jeg synes også i starten af kampen i dag, at vi var rigtige gode. Og så begynder vi at beskytte lidt for meget, og det skal vi lade vær med. 

- Vi skal ikke føle os tynget af, hvor vi ligger. Vi skal bare ud og angribe, og lige nu gør vi det egentligt over alt forventning, og det skal vi sgu bare fortsætte med.

Prangende spil eller ej, så ligger Brøndby på 3F Superligaens førsteplads efter 17 kampe, hvor de er et enkelt point foran konkurrenterne fra FC Midtjylland.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

RickGrimes 21:16          
Ja, Brøndby er de bedste i hele verden og de eneste der spiller godt - Tillykke med mesterskabet Niller.
Lav du bare en tatovering.
Bobby Long 21:22          
Gad vide om VB ikke har lyst til at stille op til interviews (lever bedst i det skjulte) eller medierne ikke ønsker at beskæftige sig med dem. Hvad er mon rigtigt....?
Det sker nærmest hver uge.
MNH 21:35          
Gør det ondt bagi, Rick?

Og hvor læser eller hører du NF udtale det vrøvl du skriver?
Romeo Detlev 21:46          
Fuck hvor er det bare sjovt med Bengtsons selvmål. Manden der ville hjælpe FCK. Så hjælper han Brøndby. Kæmpe lol
grumblesnake 22:26          
Hvorfor skal kommentarsporet til Superliga kampe altid være på børnehaveniveau?

Pierre Bengtsson spillede ikke nogen specielt god kamp, men var heller ikke Vejles dårligste spiller. Selvmålet er jo nærmest arketypen. Bold på tværs af målet der blokeres ind. Den type er bare meget nemme at komme til at lave i den slags situationer.

Kims100 06:42          
Bestemt ingen velspillet kamp, hvorfor BIF falder i niveau efter 25 minutter er et godt spørgsmål, der var potentiale til en flot kamp fra deres side.
RickGrimes 19:46          
@MNH

Tak, ikke specielt, men læs klippet her fra artiklen, så vil du mellem linjerne kunne se at Niller synes hans hold er de bedste i ligaen, og de eneste der er tæt på at spille god fodbold..


"- Der er ikke så mange hold i øjeblikket, der spiller prangende fodbold. Det synes jeg ikke, at jeg har set nogle af vores konkurrenter gøre endnu faktisk. Jeg synes, at vi var tæt på at gøre det mod Lyngby. Der synes jeg, at vi spillede en rigtig fin kamp, fortæller Niels Frederiksen til TV3 Sport "
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts