Luk

Brøndby-chef: På med handsken, Gammelby

| 3F Superliga | 7 kommentarer
Brøndby-chef: På med handsken, Gammelby
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 3,85 3,95 1,84
Oddset 3,95 3,70 1,90

Jens Martin Gammelby er ikke langt fra spilletid på Brøndbys højreback, fastslår fodbolddirektør Carsten V. Jensen over for B.T.

Brøndby har hentet ex-anfører Johan Larsson tilbage til den højreback, som Kevin Mensah også har fået en del spilletid på. 

Den tidligere Silkeborg-profil Jens Martin Gammelby er et tredje alternativ, og han har muligheder for at kæmpe sig ind i varmen, fastslår fodbolddirektør Carsten V. Jensen. 

- Det er bare om at få handsken på og gøre sig til over for træneren. Det gælder for alle og ikke bare for Jens Martin. 

- Jeg synes ikke, at man kan sige, han er langt fra spilletid, siger CV til B.T. og påpeger blandt andet, at Mensah kan spille andre pladser end højrebacken. 

B.T. tilføjer desuden, at Silkeborg bejlede til Gammelby i slutningen af transfervinduet, men højrebacken sagde selv nej tak. 

 


Af Mikael Blond

7 kommentarer

Mulleals 19:00          
Flop flop og flop
BedreEndBeckmann 19:55          
JMG havde et par rigtig stærke præstationer i foråret.. Jeg tror med lidt kontinuerlig førsteholdsbold og nogle bedre forsvarsmakkere, kan hæve JMG´s spil, til noget alla det niveau, man så ham have i Silkeborg... Kan Hedlund tiltrække lige så meget opmærksomhed, fra modstanderens forsvar, så kan JMG pludselig få lov at lave, sine intense løb igen...
Pantic 19:57          
Problemet for JMG er vel lidt det samme vi så med Johnny Thomsen i FCK. De har et fighterhjerte og vil utrolig gerne. Desværre har de bare det tilfælles, at evnerne ikke helt matcher. Begge er ret kluntet, mangler overblik og teknik.
haraltidret 19:57          
Når man som Gammelby reelt er tredjevalg til sin position, så er man nu ganske langt væk fra spilletid, selvom Carsten V Jensen siger noget andet.
Moto1 20:42          
@Pantic
Enig omkring manglende overblik hos Gammelby i mange spil situationer. Forstår ikke hvorfor han ikke forsøger flere indlæg eller offensive tiltag.
Peter Nielsen 00:43          
Selvfølgelig skulle han tage chancen når nu Brøndby var ude efter ham, men mon ikke det havde været bedre for Gammelby´s udvikling om han var blevet i Silkeborg et år eller to mere. Der havde han sikkert været garanteret fuld spilletid så længe han var fit.
Interforlivet 07:09          
Jeg synes han var suveræn til tider i Silkeborg, så det overrasker mig meget at han i Brøndby ligner en serie-spiller. Han fremstår fuldstændig overmatchet både teknisk og taktisk hver gang han er på banen.
Fredag 20. september