Luk

Brøndby-chef roser Singh: Rigtig spændende

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,74 3,65 4,50
Oddset 1,77 3,70 4,70
bet365 1,75 3,40 5,00

Niels Frederiksen kalder 20-årige Jagvir Singh en rigtig spændende spiller, der gør det godt og byder sig til i Brøndby.

Da Brøndbys reserver mandag bankede HIK med 5-0, scorede Jagvir Singh Sidhu to kasser.

Den unge offensivspiller var i december med på bænken til en kamp mod AC Horsens, men står endnu ikke noteret for nogle førsteholdsoptrædener i den blågule trøje.

Niels Frederiksen ser dog et spændende potentiale i Singh.

- Han er ikke den, der er allertættest på startopstillingen, men han gør det rigtig fint. Vi har taget ham med op, og han har trænet med siden opstarten i januar. Jeg synes, han gør det rigtig fint. Han har mange spændende offensive kvaliteter. Han er dygtig til at udfordre, har fart og et hurtigt fodskifte.

- Han er rigtig fin offensiv én-mod-én, og han er svær at holde styr på for modstanderen. Han er bestemt en rigtig spændende spiller, men også en spiller, der skal lære meget. 

- Når modstanderen har bolden, har han stadig en del, han skal lære i forhold til positionering og at læse spillet. Men han byder sig til og gør det godt, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Brøndby-træneren overværede selv mandagens 5-0-sejr, og han oplever, at mange af reserverne byder sig til på førsteholdet.

- Jeg så mange gode præstationer fra vores side. Det er klart, at vi var selvfølgelig meget dominerende. Vi var noget bedre end dem, men jeg synes egentlig, det så fint ud. Jeg er meget godt tilfreds med det, jeg så fra spillerne.

- Jeg synes, de så friske og klare ud og leverede generelt en rigtig fin præstation. Der er mange, der byder sig til på førsteholdet, men det er ikke så overraskende, for det ser vi også hver dag til træning. Mange spillere viser, at de er klar til at spille Superliga, siger Niels Frederiksen.

Foruden Jagvir Singh kom også Anis Ben Slimane, Oskar Fallenius og Tobias Børkeeiet på scoringstavlen mod HIK.


Af Martin Schmidt
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar